- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
én ezt a b&w-t konkrétan nem hallottam még, de pl egy közel ennyibe kerülő jbl radial-t igen, és annak nagyon jó hangja volt. tudomásul kell venni h ez már nem a 80-as évek, egy kicsit fejlődött azóta néhány dolog. mondom ezt úgy h olyan cuccom van otthon, h lehet bepisilnél a gyönyörűségtől ha meglátnád/meghallgatnád. mivel méretmániás vagy: egy darab hangfalam több mint 30 kiló, és bekapcsolva a cucc közel 300W-ot zabál. az értékét inkább most hagyjuk.
mégis nekem simán kellene egy hasonló "kihangosító", mert tudom h abszolút minőségi darab, nagyon jól szól, és a kinézete sem utolsó (nekem ez sem mindegy). és igenis beviszi a konyhába a minőségi zenehallgatást, ha tetszik ha nem. -
Bocha
HÁZIGAZDA
A mondandó szempontjából szerintem marhára lényegtelen, hogy a hangfal 25 vagy 15 éves.
A lényeg, hogy a Zeppelinhez hasonló termékekre is van kereslet. Szerintem is lehetnének olcsóbbak (értsd: ennyit én sem adnék értük), de a B&W egy prémium gyártó, prémium árakkal, prémium garanciális szolgáltatással stb. Erre "megy el" a pénz, hadd ne kelljen elmagyaráznom, hogy mit jelent a prémium eszköz fogalma. A cikkben egyébként pont az ilyen viták elkerülése miatt nem is véleményezem az árat, prémium és luxustermékeknél fölösleges az ilyesmi. Miért 80 millió forint egy Ferrari? Van nála gyorsabb fele ennyiért, nem? De, de az mégis csak egy Ferrari, ennyibe kerül, fölösleges rajta vitázni.
Ezen a konyhás dolgon meg ne vitatkozzunk, nálam is elférnének nagy hangfalak, de nem raknám oda, a Zeppelin Minit meg igen, pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest