- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
én ezt a b&w-t konkrétan nem hallottam még, de pl egy közel ennyibe kerülő jbl radial-t igen, és annak nagyon jó hangja volt. tudomásul kell venni h ez már nem a 80-as évek, egy kicsit fejlődött azóta néhány dolog. mondom ezt úgy h olyan cuccom van otthon, h lehet bepisilnél a gyönyörűségtől ha meglátnád/meghallgatnád. mivel méretmániás vagy: egy darab hangfalam több mint 30 kiló, és bekapcsolva a cucc közel 300W-ot zabál. az értékét inkább most hagyjuk.
mégis nekem simán kellene egy hasonló "kihangosító", mert tudom h abszolút minőségi darab, nagyon jól szól, és a kinézete sem utolsó (nekem ez sem mindegy). és igenis beviszi a konyhába a minőségi zenehallgatást, ha tetszik ha nem. -
Bocha
HÁZIGAZDA
A mondandó szempontjából szerintem marhára lényegtelen, hogy a hangfal 25 vagy 15 éves.
A lényeg, hogy a Zeppelinhez hasonló termékekre is van kereslet. Szerintem is lehetnének olcsóbbak (értsd: ennyit én sem adnék értük), de a B&W egy prémium gyártó, prémium árakkal, prémium garanciális szolgáltatással stb. Erre "megy el" a pénz, hadd ne kelljen elmagyaráznom, hogy mit jelent a prémium eszköz fogalma. A cikkben egyébként pont az ilyen viták elkerülése miatt nem is véleményezem az árat, prémium és luxustermékeknél fölösleges az ilyesmi. Miért 80 millió forint egy Ferrari? Van nála gyorsabb fele ennyiért, nem? De, de az mégis csak egy Ferrari, ennyibe kerül, fölösleges rajta vitázni.Ezen a konyhás dolgon meg ne vitatkozzunk, nálam is elférnének nagy hangfalak, de nem raknám oda, a Zeppelin Minit meg igen, pont.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- alza vélemények - tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A lényeg, hogy a Zeppelinhez hasonló termékekre is van kereslet. Szerintem is lehetnének olcsóbbak (értsd: ennyit én sem adnék értük), de a B&W egy prémium gyártó, prémium árakkal, prémium garanciális szolgáltatással stb. Erre "megy el" a pénz, hadd ne kelljen elmagyaráznom, hogy mit jelent a prémium eszköz fogalma. A cikkben egyébként pont az ilyen viták elkerülése miatt nem is véleményezem az árat, prémium és luxustermékeknél fölösleges az ilyesmi. Miért 80 millió forint egy Ferrari? Van nála gyorsabb fele ennyiért, nem? De, de az mégis csak egy Ferrari, ennyibe kerül, fölösleges rajta vitázni.