- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
#42431471 #21 üzenetére
A monitorod zúgását nem a háttérvilágítást szabályzó áramkör okozza?
Próbáltad már a háttérvilágítást a menüjében kicsire venni; vagy maximumra, és utána a videókártya beállításánál add meg, hogy vegye le a fényerőt. Nem elegáns, de úgy hallottam, több ilyen problémát is megoldott már. -
.mf
veterán
"gyedül azt kifogásoljuk, hogy a váz fémjére illeszkedő peremeken nincs semmilyen hangelnyelő. Ide érdemes lehet néhány rétegnyi szigetelőszalagot ragasztani, hogy még tovább csökkentsük a rezonanciát."
Szikszalag sajnos nem számít sokat.
Praktiker, baumax, hasonló építési- és barkács-boltokban kapható öntapadós hőszigetelő csík ablakhoz, abból nem csak D és P profilú van, hanem van teljesen lapos, I profilú, 1-2 mm-es is, én azt használom. Viszont evvel nehezebb visszarakni az oldalát, kell egy kicsit nyomogatni...Az árát egy kicsit sokallom. 20k-ért 2 noname házból lehet ennél talán csendesebb házat varázsolni. Én inkább barkácsolok, mint ekkora felárat fizessek
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest