- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
most nézegettem a sileo 500-at... azt írták rola pár helyen, hogy középkategoriában jo lehet, hogy halk, de egy játékos konfigot nem raknának bele, mert nagyon felmelegednének az alkatrészek... (nekem 4870-em van, és egy c2duo-t hajtok 3ghz felett)
szerinted nem melegedne nagyon, ha egy ilyen sileo-ba raknám a konfigot? -
nyunyu
félisten
Elolvastam, nem is arra valaszoltam.
Nyilvan amig van ra madar, addig ennyiert adjak. De ha olcsobban adnak, tobb madar lenneEn csak a koltseg oldalara probaltam ravilagitani, hogy ilyen relative olcson eloallithato cuccoknal a szallitasi koltseg mar siman osszemerheto az alapanyag koltsegevel, tehat ha akarna sem tudna fillerekert adni.
Persze ez nem magyarazat arra, miert kerul lenyegesen tobbe, mint a hasonlo szallitasi koltsegu hangszigeteletlen C534, itt bizony a sznobsagi/lustasagi faktort fizettetik meg a vevovel.
-
Bermi
aktív tag
természetesen szvsz, elnézést.
nem akartam részletezni, igazából a váltás nem ilyen gyorsan zajlott le, volt közben átmenetileg cm elite, majd cosmos, asus és tt is, de a haf volt az aminek repülnie kellett gyorsan.
HAF: egyszerűen nem tartom jó háznak. sztem egy ház zárt és csak a megfelelő helyeken nyitott és minnél kevesebb helyen nyitott, de mégis hűvős az a telitalálat (pl. cosmos vagy jelenlegi házam ilyen). a HAf-nál viszont az egész egy rácsszerű szerkezet, teljesen nyitott, zajos és nem hűvősebb annyival, mint pár rendesen zárt házas vetélytársa.(#65) Barney™: vicces és gondolatolvasó vagy, grat.
-
Bermi
aktív tag
"Szóval kijelentem nektek, hogy a PH-n nincs fizetett hirdetés! Az kap plecsint, ami megérdemli"
ez a ház ajánlott lett, tetszett helyett.
se az ára, se a minősége alapján nem érdemli meg,az hogy csak cm teszt van, azzal csak megnehezítitek a döntést vásárláskor.
kezdetben én balga csak a ph-s teszt alapján választottam.
elsőre jól is jártam a cm 690-el, ami különösen ajánlott volt (igaz jóval olcsóbb volt, mint most), majd kinőttem és rögtön ugrottam a következő cm-re, mivel az is ajánlott nálatok.
egy hét után eladtam (HAF), ekkor alaposabban más oldalak tesztjeit is elolvasva láttam, hogy cm árakon egy kategaróivál felsőbb házakat lehet találni más gyártóknál és azt is, hogy ezek gyakran minőségben is jobbak (nexus, lian-li, tt, giga stb.) az ugyanazon áron kapható cm-hez képest.
örülök, hogy végre lesz más teszt is, csak ne vártatok volna ennyit és ne értékeltétek volna túl ennyire ezalatt a cm-et, mert akkor mit adtok majd az új belépőknek az oldalon? (extrán ajánlottat?)
-
bsh
addikt
nekem fél év alatt nem koptak még ki, pedig por az van bőven :-)
ez a ház nekem semmivel nem halkabb, mint az elődje, egy jó régi, még masszívanyagból készült "noname" ház volt. a ventiket ugyanúgy nem hallani ebben sem meg abban sem, a 4 vinyó hangja kábé ugyanúgy kijön belőle, a két optikai meghajtó visítása is, de legfőképpen a bfg 9600gt oc ventije, na azon semmit nem csillapít ez a hangszigetelés sem.
a hűtés meg nem olyan rossz azért, a procihűtő venti sose kapcsol be, kap elég levegőt.
a power gomb "plexi" nyomóján van az a kis pöcök, az nekem gyárilag le volt törve, még jó,
hogy megtaláltam a dobozban és kapott némi pillanatragasztótritka szar konstrukció azzal a fekete hátsó dobozzal...
-
törölt tag
Mondjuk a ventilátorok szabályozhatóságához hozzátartozik, hogy szerencsétlen lapnak is képesnek kellene lennie szabályozni Őket. De a többségük max azt az egy megveszekedett CPU_FAN-t tudja szabályozni, azt is szinte paraméterezhetetlenül. Normális megoldást még mindig csak az Abit-tól láttam (μGuru). Csak ugye az már elmúlt. A BIOS-írók idiótaságára vagyunk bízva. 3rd party programot meg ilyesmire biztosan nem raknék fel, mert semmi garancia a működésére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged