- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Jobban tetszene 13-15k környékén?! Ha nem lenne 300 forint környékén az euro árfolyama, akkor durván ennyibe kerülne ez a ház. Ha nem vetted volna észre, országos szinten szívás van. A Centurion 590 az egész válság kirobbanása előtt 13 000 forintba került, most 20 000 forint körül van! Az Elite 330 két évvel ezelőtt 8 300 forintért volt kapható, most a "mindennek csökken az ára" hardverpiacon 10 000 forintba kerül. A HAF 932 decemberben még 33 500 Ft volt, most majdnem 40 000 Ft! Egyetlen relatíve kivétel van, a CM 690, mely még mindig 18 000 Ft körül van. Amikor felhívtam a nagykert, hogy ez miért van így, akkor azt a választ kaptam, hogy a nagyon keresett CM 690-ből tavaly szeptemberben még jó áron vettek jó sokat, a többi házból későbbi beszerzésűek a drága példányok. Érdemes egyébként megnézni az argep.hu-t, annak aki úgy fél éve nézett házárakat. Eléggé meg lesz lepődve.
Az előállítási költség meg ne érdekeljen! A világon mindent lényegesen drágábban adnak, mint amennyiből előállítható. Aki tanult valaha is egy kis közgázt, az tudja, hogy minden annyiba kerül, amennyiért el lehet adni, egy fillérrel sem kevesebbe!
-
rudi
nagyúr
Vagy magyarázd el érthetően, hogy mit akarsz mondani
Egyelőre annyit tudunk, hogy nem sikerült beszerelned rendesen a 4-in-3 dobozt, amikor levetted a házad tetejét, akkor annak a meggyengült váza elcsavarodott, és megsütöttél egy ZEN-t, és neked hangos a Centurion 5 gyári ventije, meg tudsz valamit valami irányított légáramlásról. Nekem ezekből az jön le, hogy a Centurion 5 nem neked való, haragszol rá, ezért szidod össze-vissza. Az adatlapodon meg olvasom, hogy vízhűtésed van, amit azért nem használnak olyan sokan.
-
rudi
nagyúr
Mi az a kényszerített légáramlás? Szerintem a HAF-ban az első és oldalsó 230-ast befelé irányítva, a felső 230-ast és a hátsó 14-est meg kifelé irányítva bőségesen elegendő légáramlatot lehet összehozni egy egyébként passzív, elég erős (HD4800/GTX és C2Q) rendszernek. Alapozom ezt arra, hogy a szokásos CK1020-asra épülő tesztgépünknél 5 fokkal alacsonyabb procihőt tudott csinálni. Ugyanis a melegre fokozottan érzékeny merevlemezek és a passzív táp (alulra helyezve) elsőként kap a még viszonylag hideg levegőből.
-
rudi
nagyúr
Ergo mondjuk inkább úgy, hogy a Te igényeidnek nem felel meg. Aki viszont extra szerrlőzést akar, az marha jól jár vele. Mondjuk abba bele mernék tenni egy jó nagy VGA-t és egy jó nagy processzort passzív hűtéssel (pl. Accelero S és Scthe Ninja párossal), talán még egy passzív táppal is. Ellenben az 1100-as Cosmosba vagy ebbe a Sileoba már nem merném, mert nem tuti, hogy elég lenne a belső szellőztetéséhez az első és hátsó venti.
-
rudi
nagyúr
Miért vonsz le egy Elite 331-es megjegyzésből Centurion 5-ös következtetést?
Írtad ezt a "leveszem a tetefét és elcsavarodik" dolgot. Szerintem ez a miditornyok többségére jellemző. Azokra amelyeknek nincs semmilyen keresztmeevítője a táp vonala alatt és/vagy a meghajtóhelyek tartója nem egy részben nyúlik a ház aljától a tetejéig. Mondjuk, nem sokan szokták leszedni a ház tetejét.
Ami pedig a 4 in 3 dobozt illeti, azzal nekem az a tapasztalatom, hogy a rendes rögzítéséhez ki kell venni a csavarmentes izéket, és szépen csavarozni kell. Mondjuk én Centurionba nem tettem még be, csak Stackerekbe.
-
rudi
nagyúr
Az a gond, hogy nem tudtok kilépni a magatok kis világából.
Egyfelől nem mindenkinek van kedve, ideje, képessége hangszigeteléssel bíbelődni. A cikkben benne is van, hogy ez a ház azoknak ajánlott, akik nem akarnak a kifizetem-használom duónál többet foglalkozni a halkítással (rengeteg lyen olvasónk van!). Aki akar, annak nem kötelező megvennie, sőt a cikk konklúziója is saját szerelésre buzdít!
Másfelől nem veszitek észre, hogy a PH egy üzleti vállalkozás, úgy mint bármilyen más cég, ami kínál/nyújt valamit nektek, ingyen.
Szóval kijelentem nektek, hogy a PH-n nincs fizetett hirdetés! Az kap plecsint, ami megérdemli, és a Cooler Master házai jók, ha nem csak a Ti, egyéni, saját szempontjaitok alapján néztek rájuk. DE! Nekünk is meg kell élnünk valamiből, és amíg nem dől hozzánk (és most a gazdasági szívással NAGYON nem dől) a banneres reklámokból annyi pénz, hogy működni tudjuk, addig a partnereink termékeiről fogtok csak olvasni. Ez van. Nem kell szeretni, de el kell fogadni. Vagy kezdődjön a PH úgy, hogy: regisztrálj! havi előfizetés 5000 forint?
-
rudi
nagyúr
A dolgok jelenlegi állása szerint rövidesen Enermax, GMC esetleg Arctic Cooling, Asus és Gigabyte házakkal bővülhet a tényleg mostanra Cooler Masterre szűkült házfelhozatal. Miért ez a pangás? Azért mert ekkora az érdeklődés a PH-n való megjelenésre, és amíg nem leszünk fizetős tartalomszolgáltatók, addig marad is ez a helyzet. Ugyanis a PH-nak is meg kell élnie valamiből.
-
rudi
nagyúr
válasz
#42431471 #21 üzenetére
Jaja, meg tudod csinálni, mert van egy HD 4670-ed és a géped alig fogyaszt áramot. Ellemben egy HD 4800 vagy GeForce GTX sorozatú VGA-val és egy komolyabb négymagossal ehhez a mutatványhoz már a hangszigetelt ház lehet a jobb megoldás. Mert ott már komoly fogyasztás van, és komoly ventilátoros hűtés kell. Egyszer majd csinálok valami ilyesmit elemző cikket, csak szabaduljak ki az aktuális teszthalom alól.
-
rudi
nagyúr
válasz
zsúrficsúr #17 üzenetére
dede!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged