- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
{Zodiac}
senior tag
-
{Zodiac}
senior tag
én sem vagyok "elájulva", de pont jó arra, amire terveztem. egyetlen dolog nem tetszik benne, de nem számít igazán: nagyon nehéz benne szépen elrendezni a kábeleket, mivel az 5.25-ös helyek mögé, meg az alsó három vinyó rekesz mögé sem lehet begyűrködni a kábeleket, amik hosszúak, vegy feleslegesek... de mivel nem plexis az oldala, így lehet benne "kupi"
-
{Zodiac}
senior tag
Csak a cd-ket hallom, ha felpörögnek, ventiknek nincs olyan hangja (még?), hátsó venti nekem kell, mert egy Scythe Shuriken van a procin. Minimális szélzaj van, de kb 2/3 annyi mint volt. Meg most tök csönd van...
Aludnom kéne inkább!
Hőmérsékletek így alakulnak terheletlenül:
Első kép a régi házzal, amiben 3+1(táp) 12-es venti volt, második kép a Sileo 500 -1db 12-es venti, mert az oldalán ugyebár nem lehet.
Teljes mértékben azt kaptam, amit vártam és végre mind az 5db 5.25-ös és 2db 3.5-es cuccom bent van a gépezetben. Nem is írok róla Logouton, mert kb ugyanazt tudnám, mint a cikkben. Egyedül a tápot volt szívás betenni, a többi sima ügy. Mondjuk a kártya rögzítőkből kettőt kivettem a vga rögzítés miatt. Jobban bízok a csavarban egy ekkora dögnél, mint a GTX260!
Szal csendesebb lett annyival, amennyit vártam és ezért a pénzért ennyi motyó befogadására képes ház, ami jól is néz ki... nekem megérte.
-
{Zodiac}
senior tag
válasz
janos666 #113 üzenetére
valóban, de pont ezért nem fogom kicserélni a házhoz adott ventiket, mert azoknak eleve kisebb a szélzajuk a lapátok kialakítása miatt, és mivel nem csak "kifelé szólnak" ezért a ház belsejében már nem fog tovább erősödni a hangjuk a hangszigetelő anyag miatt, tehát bárki bármit mond, legalább 35-40%-al lehet egy jól összeválogatott motyóval csökkenteni a zajt.
-
{Zodiac}
senior tag
na mielőtt még rámhordanál 7 láb földet:
"...the case is quite roomy, I could fit a GTX260 in there without issue..."
a satákhoz meg van L alakú csatis kábelem... de így már semmi izgalom...
-
{Zodiac}
senior tag
ja nem... sata (is) necces lesz...
mindegy, majd úgyis írok róla logouton...
-
{Zodiac}
senior tag
jaja ezaz, meglátjuk, valahogy úgyis belemoddolom a cuccokat...
a sata kábellel nem lesz gond, épphogy elfér ha tovább vezetem egyenesen, és később "kanyarítom" el. vannak hosszú kábeleim, szal azzal nem lesz gond. felülre megy két rack, azok elférnek, alá meg a 3 optikai cucc, mindegyik "rövidke", már annak idején úgy választottam őket.
Csak a vga marad kérdés...de hátt kell valami izgalom is!
-
{Zodiac}
senior tag
arra nem is gondolsz, hogy pl nekem az volt a szempont elsősorban, hogy 5db 5.25-ös és kettő 3.5-ös hely legyen benne? és ilyen minőségű, ilyen paraméterekkel rendelkező, szolíd kinézetű, csendes házat nem nagyon találni másikat... szóval kikérem magamnak a "sznobság" jelzőt... ;) písz
-
{Zodiac}
senior tag
Ha pár napot tudtok várni, lesz egy igazán független vélemény, ugyanis nemsokára megjön ez a házikó. Nem fogok grafikonokat gyártani, csak a benyomásomat mondom el majd róla és összehasonlítom a mostani plexi oladlas + 4db 12cm ventis + agyonbarkácsolt + telepakolt házammal... Logout-on lesz és fogok hivatkozni az ebben a cikkben elhangzottakra.
-
{Zodiac}
senior tag
másfél hete rendeltem egy ilyet, kiváncsi vagyok milyen lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Túraautó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest