Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Khaal #55 üzenetére

Na az még egy olyan program, amit nem áll szándékomban feltenni (régebbi meglehetősen rossz tapasztalatok miatt).

Egyébként a jelek szerint nem figyeltek: BIOS-ban meg lehetne oldani az egészet, csak a gyártóknak akarni kellene. A Giga is megoldotta a K8 szériánál, aztán a későbbiekből kivették. Minek fusson egy akármilyen program OS alatt (itt jön persze, hogy mi van ha mondjuk linux-ot használok), ha egyszer a BIOS simán képes lenne rá?

Hogy milyen szinten oldható meg mindez, azt egy μGuru-s Abit lap esetén meg tudod nézni (AN8 széria 6, AW8 pedig nem kevesebb mint 8 ventilátort tudott paraméterezhetően szabályozni BIOS-ból!). 4-5 éves technológia... Ehelyett minden szirszarokat raknak a BIOS-okba, amiket az emberek ~0%-a használ.

• hibavissza

veterán

válasz Khaal #55 üzenetére

Az én lapom is elég ortopéd módon kezeli a ventiket és végül én is ezt találtam jónak. Csak be kell rakni automata feladatkezelésbe, vagy hogyhíják, és nem kell gennyezni vele gépindításkor. Szóval a semminél jobb, csak azt nem értem, ezt miért nekem kellett kiagyalnom. LOL

Daa-Raa: olcsó és jól szűri a rezgéseket. Adalékok alkalmazásával hangolható is. Nem értem miért a bádogot favorizálják. Látok néha 30-ért bádogot....vicc.

Amúgy sztem az AC házai jók lehetnek (még nem hallottam élőben). 25 ért még tápot is kapsz - és ahogy az AC-t ismerem -, jófajtát.

Új hozzászólás Aktív témák