- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Ne menjünk ennyire előre. Én az említett Terratec kártyám 1000Ft-ért vettem használtan (az egy másik kérdés mennyit költöttem rá), és tökéletesen működik 16 évesen is új oprendszerrel... Még úgy is fényévekkel jobb a hangminősége egy alaplapival szemben, h az ember nem nyúl hozzá, nem buherálja.
-
orion1025
őstag
Az alaplapi fostaligák amik hangkeltőnek vannak nevezve egyenesen viccesek. Én csak zenei oldalról tudom megközelíteni a témát, de játékoknál is nagyon sok apró részlet el tud veszni egy gagyi kártya mellett. Nálam egy 2002-es!! Terratec DMX 6fire 24/96 dolgozik egy ideje, ami fel lett pumpálva műveleti erősítő, illetve kondenzátor terén is, melyre csak Nichicon Muse és Fine Gold került. Gyárilag sem volt egy rossz kis ketyere, de így már nem cserélném le semmire. Sajnos a legtöbb Creative erősen belepiszkál a hangképbe, ezért ők annyira nem jó alternatívák a moddolásra,.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest