- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Jól értelmezem, hogy május 5-től az internet csomagoknál MEGSZÜNTETTÉK a lassítást az adatkeret elérésekor, ehelyett kikapcsolják a szolgáltatást?
4. oldal
[ Szerkesztve ]
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok, ismeri vala ezt a clubcard-os ingyen percek jóváírását? a hiredtésből nem sikerült értelmeznem, hogy ha minden nap költök náluk, de nem éri el az ezer ft-ot akkor hónap végén összesítik és kapok perceket, vagy nem mert csak 1000ft fölött működik?
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
hercegno1991
csendes tag
Nem adodik össze. Ezer felett kell vásárolni
-
törölt tag
Valami készülődik...
Már a Tesco Mobileos SIMeket is fel lehet regisztrálni a Vodafone Online Ügyfélszolgálatra, illetve ma jött SMS, hogy július 1-től határozatlan ideig szünetel a Tescokban való egyenlegfeltöltés.
Számomra ennek olyan borul a bili, bedől a buli szaga van...
Szerintetek? -
törölt tag
Azért sem jó ez többek között, mert a Vodának az országos 3G hálózatán ez maradt az egyetlen mobilnet ami lassítós és nem lekapcsolós...
Bár ha megtörténik itt azért bonyolultabb lesz az ügyfelek migrálása, mint a Postafonnál volt anno pl, lévén nem a Vodával, hanem a Tesco MBL Zrt.-vel kötsz szerződést.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor ennyi volt??
Kiszállt a Tesco a Tesco Mobile-ból
http://tablet.hvg.hu/kkv/201535_tesco_mobile_tesco_nelkul -
hercegno1991
csendes tag
isztelt Ügyfelünk!
Ezúton érte
sítjük
, hogy a Tesco Mobile Lakossági Álta
lános Sze
rző
d
ési
Feltételek 2015.
október
1
-
je
i hatállyal
módos
ul
, az alábbi változásokkal
:
I.
1. sz. Díjszabás melléklet
1.
2.2 Vezeték né
lküli internet használati díjak pontjában a
napi internetjegy (Napi 50 MB) benne
foglalt ad
atforgalma ja
vításra került.
Napi Internetjegy:
Napi 50 MB
Napidíj (Ft)
300
Benne foglalt adatforgalom
50
MB
Kínált sávszélesség
42/5,7
Garantált le
-
és feltöltési
se -
törölt tag
Már itt is lehet rendelni INGYEN SIMet, mint a Vodánál:
https://www.tescomobile.hu/dijmentesSIM [link] -
törölt tag
Na most elmondom neked, hogy ez eddig se volt más, mint BR, a Tesco annyi volt benne, hogy ott lehet kapni, a Blue Mobiltól KIZÁRÓLAG annyiban különbözik, hogy papíron létrehoztak egy céget a projektnek ami a gyakorlatban az ég világon semmi tevékenységet nem végez.
Megjegyzem, ha már virtuális mobilszolgáltató, akkor DIGI, Netfone, UPC, ott ők számláznak, ők adják az ügyfélszolgálatot, az ő rendszerük végzi az ügyfélkezelést és a mobilszolgáltató hálózatát csak az összekapcsolási pontig használják, onnan az ő hálózatukon megy a forgalom.
-
Sanyi.il
aktív tag
miylen szolgáltatók sim kártyáját fogadja el a tesco mobile-os készülék? illetve fordítva, ha veszek egy tescomobile-os simet, elfogadja a telenoros készülék?
-
törölt tag
Most, hogy a Voda minden ügyfelének biztosítja a 4G-t, itt a helyzet az, hogy:
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Tesco Mobile Zrt. ügyfelei számára a 4G hálózat bevezetését cégünk nem tervezi. -
008anita
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg a sim kártyám határideje lejárt. Erre keresek valamilyen megoldást, hogy ne vesszen el a számom. A történet a következő volt:
- T-mobiltól átmentem a Tesco Mobilehoz 2.5 évvel ezelőtt, átvittem a 30-as számom (ez úgy ment, hogy vettem egy random 31-es sim kártyát a tescoban és később átvarázsolták a számát)
- a napokban fel szerettem volna tölteni az egyenlegem, mert nem tudtam hívni (hívást tudok fogadni, sms-esket megkapom most is)
- de elutasítják a feltöltésem azzal, hogy érvénytelen a szám (tescoban és postán is)Próbáltam a 1215-ön ügyintézőkkel beszélni, de ők nem tudnak segíteni, csak annyi mondanak, hogy vegyek új sim kártyát... de hogy a számommal nem tudnak mit kezdeni már, és azt hordozni sem lehet mert nem aktív. És ha az egyszer inaktív lett, azt már nem lehet aktívvá tenni. Meg még annyit tudtam meg, hogy 1900 ft van rajta
Egyébként visszanézve az egyenlegfeltöltéseimet (mindegyik 2k volt) és azok érvényességi határidejét:
Feltöltés ideje | Érvényes
2013.09.14 | 2014.09.14 -> 365
2014.01.09 | 2014.12.13 -> 338
2014.05.11 | 2015.03.13 -> 306
2014.09.03 | 2015.06.11 -> 281
2015.06.15 | 2015.09.09 -> 86Konkrét értesítést nem találtam erről az smsesk között..
Szóval most az utolsónál tartok. Mivel él a számom, gondolom elméletben meg lehetne menteni, csak kérdés, hogy ehhez kinek van joga.
Ezer éve ezt a számot használom, szóval fontos lenne, meg hát a tesco mobiléknak is már közel 2.5 éve vagyok az ügyfelük..Valakinek van valami ötlete, hogy kihez forduljak?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz 008anita #420 üzenetére
Ha a 1215-ön ezt mondják akkor nem poénból teszik, hanem mert nem lehet újraaktiválni, nem mellesleg ők meg tudják mondani mikor járt le a SIM érvényessége (ami nem keverendő az egyenlegfelhasználási idővel). Ha lenne is olyan Vodánál dolgozó ismerősöd, akinek lenne erre jogosultsága az is betartja a szabályokat és nem fogja kirugatni magát miattad. Azt meg magasról letojja az összes szolgáltató, hogy mióta vagy ügyfelük, ezzel érvelni felesleges.
[ Szerkesztve ]
-
008anita
csendes tag
-
törölt tag
válasz 008anita #422 üzenetére
ITT próbálj meg regisztrálni, ha sikerült, akkor meg tudod nézni, hogy mikor jár(t) le az egyenleg felhasználási idő és mikor jár(t) le a SIM kártya érvényességi ideje.
Ha nem enged regisztrálni, akkor már sajnos nem megmenthető a számod, mert kikerült a számlázási rendszerből. -
St3ven
addikt
válasz 008anita #420 üzenetére
"T-mobiltól átmentem a Tesco Mobilehoz 2.5 évvel ezelőtt, átvittem a 30-as számom (ez úgy ment, hogy vettem egy random 31-es sim kártyát a tescoban és később átvarázsolták a számát)"
Ezt a részét nem teljesen értem. Hogyan tudták megváltoztatni a kártya 31-es számát 30-ra? Nem egy teljesen új kártyát küldtek véletlenül?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
törölt tag
Számhordozásról hallottál már? Így történt. Tesco mobilnál meg utólagos számhordozás van csak, azaz megveszed a SIMet beaktiválod utána felhivod őket és bejelented a számhordozási igényedet. És amikor az eljön megszűnik a SIM száma és helyette lesz aktív a másik szolgáltatótól áthozott szám.
-
-
Merlini
tag
Itt (szerintem csak) így működik, azaz ráhordozással a számhordozás. Jelen topicban is volt erre utalás.
Elhozza az ember az áruházból a SIM csomagot, majd aktiválást követően lehet kérni 1215 ügyfélszolgálati számon a szám-/rá-hordozást. A Tesco mobilos SIM-hez társítják, az áthozott telefonszámot. Az egyenleg, felhasználási idő, esetlegesen meglévő ingyen percek értelemszerűen megmaradnak.
Én is így hordoztam át, a számomat. Bővebb információ erről és másról, tippek, trükkök, tapasztalatok Ingyenes telefonálást kínál a Tesco fórum 43-45. hozzászólásaimban.
SIM kártyáknak van egy 12 számjegyű ICC száma. (Ezt az infót most lestem le, egy Telenor-os SIM-ről. )
Pl. ha valaki letiltja a számát, majd add a szolgáltató egy új SIM-et, akkor az új SIM ICC számához rendelik hozzá a telefonszámot.[ Szerkesztve ]
-
*Älex*
csendes tag
Sziasztok!
Erdekelne hogy jol ertelmezem e a Kedvenc 3-at... Szval h ez ugy mukodik h feltoltok 3000ft-ot... Abbol levon 2000-et... Es ki tudok valasztani 3 szamot amivel ingyen beszelhetek... Es ezt havonta el kell jatszani. Ugye?
Ja natürlich! Ich bin dumm... Aber Wer ist nicht?
-
HXY
addikt
A Tesco Mobile 2016. április 16-tól megszünteti a szolgáltatás nyújtását, annak érdekében, hogy továbbra is magas minőségű kiszolgálásban részesülj, a Tesco Mobile szolgáltatásait a 2016. április 6-16. közötti időszaktól kezdve a Vodafone Magyarország zrt. veszi át.
-
törölt tag
ITT minden le van írva részletesen a szolgáltatás megszűnésével kapcsolatban.
Amúgy várható volt, a kezdet óta stagnált, versenyképes ajánlatai nem voltak, az egyetlen jó dolog a Clubcard percek voltak.
-
törölt tag
-
ttxxeu
tag
Mekkora kamu ez az egesz tescos lidlis telefon markazas, semmi ertelme. Én a Frondeo egyesulet flottajat hasznalom. Nagyon kedvezo percdijakat biztositanak...
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest