Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- DIGI Mobil
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Apple Watch
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomboy0013
veterán
A 920 a 1,5-2 évvel ezelőtti WP8-as csúcskategória... A 630 meg az idei alsó-közép. Mivel nem 1 éven belül jelentek meg ezért nem lehet azonos módon kezelni és ráhúzni ugyanazon kategóriát. Ráadásul egyik WP8-as másik 8.1-el szerelt telefon alapjáraton arról nem is beszélve, hogy 920-at hivatalosan már nem forgalmaznak.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz kolosanyi #22 üzenetére
A Prestigio más eset, azt én is próbáltam. Ott lassú scrollozásnál ugrál a kép folyamatosan. A Lumiánál meg a tesztelő szerint rosszul érzékel. Akadozást mondjuk a Prestigio alatt nem tapasztaltam. A Snapi 200 is meg a 400 is inkább az alkalmazások megnyitásához lassabb, magával a rendszerrel meg az animációkkal nincs gond. Muter 630-asát nyomkodtam de semmi ilyesmi nem mutatkozott eddig, fut szépen gördülékenyen.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz kolosanyi #10 üzenetére
Érdekes, néztem több amcsi youtube-os tesztet is az 535-ről, de ott semmi gond nem volt a kijelzővel.
Teleszórják olcsó, jól használható és szoftveresen támogatott készülékekkel a piacot, ügyes a MS. Először piaci részesedés aztán jöhet a profit. Ebben a piaci helyzetben jobb stratégia aligha van. Pénzük van rá úgyhogy csinálják csak. Csúcsmodellek meg akkor jöjjenek ha már népszerűbben a Lumiák, addig úgyse sok értelme van, mert valószínűleg veszteséges lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Android szakmai topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Nintendo Wii U
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest