- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Holnap rendelek egyet mégis. Hiányzik
Havernak is kell, egybekötjük a kettőt. Neki is, nekem is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jó lett volna nem várni, türelmetlen az ember
-
Ed3r_X_
nagyúr
A build.prop egyezik, még a build dátuma is, illetve a szoftververzió. Se nem újabb, se nem jobb, se nem gyári. Egyedül abban térnek el, hogy az kínai. Maximum1 gondolom a magyarosított ROM-ból szedte ki.
(ro.product.locale.region=HU) -
Ed3r_X_
nagyúr
Valaki aki 4.1-et használ kimásolná nekem as System/build.prop tartalmát? Megköszönném. A teljes kéne.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
Szerintem sem túl hivatalos, akkor az nem lenne így takargatva..
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #1303 üzenetére
Ami nekem kell, azokat mind fagyasztotta
Többit nem érdemes annyira, mert instabil lesz. Térkép, háttérképek, Google keresés, ilyenek pl mehetnek. De rendszer dolgok, hát nem tudom
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #1241 üzenetére
Én direkt megnéztem, milyen minimum órajelen nem szaggat még a Dead Trigger. De én a melegedés miatt.
600 Mhz volt a határ, úgy tudom.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #1123 üzenetére
Benchmark.
Valós használatban mutass nekem olyat, hogy gyorsabb. Valós használatban jóval gyorsabb? Nem hiszem, már a frissebb rendszer miatt, és a reszelt Project Butter ugye..
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
dhstyle #1120 üzenetére
Azért a jóval erősebbet nem mondanám. Van, ami érezhetően simább az MTK-n, de optimalizálás is lehet. Benchmarkra nem adok, hol jön ki használat közben?
Ez is hasonló, de itt legalább már némi játékos teljesítmény is került bele, nem szimpla számok.
Szóval a pariban vannak helyesebb, mert gyakorlatilag sehol nem fogod kihasználni. Előbb fog elévülni mindkettő, minthogy kijöjjön látható, nem optimalizálás hiányból adódó különbség.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nem többet, mint a többi boltról. Múltkor éppen a Tmallbox gari volt problémás. Nem mellesleg a Pandáról van már 4 rendelésem, és mindegyik 15 napon belül jött, pedig csak CN post volt. Illetve gyorsan fel is adták, nem volt olyan, hogy ültek egy hétig rajta..
Azt már olvastam korábban, hogy GPU terén elég rendesen odaver annak ami az MTK6589-ben van.
Bizonyíték? Mert Epic Citadel alatt pl. semmi különbség nincs. Illetve játékok is jól futnak, van ami MTK-n jobban.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #918 üzenetére
Köszönöm
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #913 üzenetére
3D-re mennyit kapott?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Annyira nem rossz, nyilván nem a legjobb. De vedd azt, hogy 1 évvel ezelőtti csúcstelefonok se kaptak sokkal nagyobb aksit. Példaként a HTC One X-et hozom fel, ott jobban zabáló processzorra jutott 1800mAh.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #757 üzenetére
Nekem is 40-be ment el
Hogy-hogy megválsz tőle?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #737 üzenetére
Akkor már inkább innen
Ebből még ha új vásárló vagy, le is jön 5%
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na kis személyes vélemény a Haier W910 és a JiaYu G3S témában: (valaki kérte
)
Anyagminőség:
Míg a Haier W910 ropogott néha kicsit, a JiaYu meg sem nyikkan. Mindkettővel meg votlam elégedve, de a mostani jobb. Minőségibb anyagból van a G3S, úgy érzem, hogy van benne anyag.
Nyertes: JiaYu
Tartozékok:
JiaYu-hoz elég gyér minőségű töltőt csomagoltak, az USB aljzat is ferde volt benne, kénytelen voltam megigazítani. Nem is hiszem, hogy azzal fogom tölteni. Semmi mást nem adnak hozzá viszont. Haierhez járt fólia, fülhallgató, és egy normálisabb töltő.
Nyertes: Haier
Kijelző:
Mindkettő HD felbontású, ugyan akkora átlón. Mindkettő nagyon szép. Nem tudok eredményt hirdetni, egymás mellé kéne raknom a kettőt ugye, de már nincs meg.
Nyertes: Döntetlen
Belső
Érzésre ezt is egyformának mondanám. Hiába 2 magos a Haier, hozza szerintem azt az élményt, mint a 4 mag. Játékok alatt ugyan úgy teljesít szinte mindkét gép, talán abból látszik is, hogy 3D-s benchmarkokra nagyjából ugyan annyit is kaptak.
Annyit még megjegyeznék, hogy a JiaYu nem melegszik, míg a Haier néha igen forró tudott lenni.
Szoftver:
Ebben a JiaYu a jobb, van közösségi támogatottsága, újabb Android verzió fut rajta (4.2.1) Haier szinten a magyar ROM-ot is elég volt összehalászni. És nem valószínű, hogy kap újabb Android verziót.
Kamera:
Megint döntetlent kell mondanom, egyik sem jobb a másiknál. Nagyjából ugyan az. Talán abban jobb a JiaYu, hogy kevésbé égnek be a világosabb részek videónál. Számomra mindkettő által készített művek megfeleltek, látszani látszik a lényeg. Haierben viszont ott a másodlagos mikrofon, amit használhat még.
GPS:
Egyértelmű Haier győzelem. MT6589-es telefonok alatt nagyon sokan küszködnek a GPS-sel, nem egy topikban csak a GPS Fix után képes valamit is produkálni.
Nyertes: Haier
Akkumulátor:
G3S győzelem. Azért a 2750mAh rendesen odateszi magát, a minimum kijelzőidőm is kb. 6 óra. Most 1 óra Modern Combat 4 után 16%-ot csökkent az aksi.
És most nézzük az árakat:
Haier W910 magyar nyelvű: 120$
JiaYu G3S magyar nyelvű: 180$Látható a 60$-os differencia. Ez már nem kevés pénz. Mindenki szűrje le, megéri-e a pluszt. Személyes véleményem, amit nem hoztam fel a hasonlítás során, hogy dizájnra sokkal jobb a JiaYu G3S.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #659 üzenetére
Minden SoC-nak más a memóriakezelése. Ennek ilyen. 1GB az, miért raknának bele 700 megát?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #657 üzenetére
Nem. A rendszer annyit lát. De attól még az 1GB. Csak fenn van tartva némi a GPU-nak is. Ami lejön abból, és azt Te nem látod. Illetve a többi rendszereszköznek.
A többi, ami hiányzik, kernel szinten van kiosztva, azt nem tudod buherálni.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris #653 üzenetére
Minden telefonban vannak olyan rácsok, ez a kapacitív panelek kiváltsága. Egyiknél jobban látszik, másiknál meg nem lehet észrevenni.
A RAM meg azért kevés, mert kell a GPU-nak, WiFi-nek, meg a rendszereszközöknek.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Veheted a sima verziót, mert ha kissé bonyolultan is, de rá lehet rakni a magyart, két fájlt futtatásával.
Többiek: A posta el lesz havazva, sok csomag jött, ünnep miatt kis torlódás lehet, nem tudom, mennyire lesznek gyorsak.
Én is várok egy telefont, de az már pénteken lett vámkezelve, az csak megjön a héten
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gaben1117 #558 üzenetére
system mappa alatt, ezért kell pár módosítás, hogy megtaláld. ES File Explorer kezdő mappája legyen csak egy sima " / " jel.
ROOT Settings alatt pipálj ki mindent.
Majd navigálj vissza, és keresd meg a system mappát, abban is a build.prop fájlt. Mentsd ki SD kártyára. Majd a systemen belül nyisd meg szövegszerkesztővel (ES Note Editor pl. alapból benne van) Írd át ezt a pár sort, hasonló hardverrel szerelt készülékre:
ro.product.model=
ro.product.brand=
ro.product.name=
ro.product.device=
ro.product.manufacturer== után kellenek a dolgok, mint pl. így:
ro.product.model=SGH-T959
ro.product.brand=Samsung
ro.product.name=SGH-T959
ro.product.device=SGH-T959
ro.product.manufacturer=SamsungEz csak példa, ha S2-re akarod átírni, akkor I9100-at írj a megfelelő helyekre, és Samsungot.
Mentsd el, majd töröld ki a build.prop.bak fájlt, és indítsd újra a telefont.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gaben1117 #556 üzenetére
Simán.
build.prop átírása.
ES File Explorerrel át tudod írni, csak ROOT jog kell hozzá, na meg hogy tudja írni a fájlt. Át lehet írni más, ilyen hardverrel szerelt telefonra, én anno viszont S2-re írtam át, semmi gondja nem volt.
build.prop-ot át tudod írni egy programmal is, fent van Play-en, ha nem akarsz turkálni a belső mappákban.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
rendesadam #531 üzenetére
Alapból lehet adnak, kérdezz rá azért biztonságból.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest