- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Látom felkeltettem az érdeklődést. Ennek örülök.
Nos, az adagok, ez étterem függő, ahol mi eddig voltunk ilyenkor kajálni, akkora adag kaját hoztak, amivel simán jól laktunk. Mellesleg, volt olyan is, amikor akkora adag ragulevest hoztak ki Nekem, amivel majdnem jóllaktam, és még jött a 2. fogás. Szal... Érdekes esetlegesen utánakérdezni az éttermekről, ismerősöktől, bárkitől.
Mellesleg, valamelyik étterem menüt alakít ki, bár azokkal sem szokott gond lenni, de azokat kell "keresni" amelyik a teljes étlapot kínálja. Ott aztán lehet válogatni.
Itt is van olyan étterem, ahol minden csütörtök torkos csütörtök, és erre fel is hívták a figyelmünket annak idején..
Szal tényleg van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest