- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én mindent neweggről számolok át évek óta, eddig bevált többnyire. A nálunk is kapható 5850 árát nézd meg, mire ideér a $ 270ft lesz belőle, tehát kb euró. A 180$ kártyák ára 50k huf-nál meg kellene álljon, de a kiskerek úgyis rátesznek, pláne ha azt mondják a hozzá nem értőknek hogy gyorsabb mint az 5850 -thx amd
- és még annak ára alatt 5-10k-val is nagyon jól jár a vevő...
dízelracer: Én nem várom sehova, csak ennyit látok reálisnak. 1ébként engem se érdekel, a mostani házamba ilyen kártya már nem fér be..1 gonddal kevesebb
-
dízelracer
őstag
Örülnék neki ha kialakulna valamiféle árverseny illetve versengés a gyártók között a középkategóriában, és alsóbb szegmensben is. Jó lenne ha esnének az árak mert akkor esetleg olyanok is elgondolkodnának vga cserén akik eddig kivártak, nőne a pc-s iparág forgalma ami gazdasági szempontból is jó és ami a lényeg a versengés miatt kialakult árcsökkentés miatt átlag user olcsóbban juthatna erősebb videokártyákhoz. Ha a későbbiekben jönne egy 5670 szintű kártya 50w körüli netán az alatti fogyasztással elképzelhető, hogy összepakolnék újra egy egyszerűbb játékos gépet. De ez még a jövő.
Már vagy 2éve nem játszom semmivel (Havi 1-2x CS1.6 + AoE3). Azelőtt minden forintom a gépbe öltem. Ha kellett ha nem havi szinten cserélgettem a hardvereket újabbra, jobbra, gyorsabbra ebből kifolyólag mindig egész jó gépem volt de sose volt egy büdös vasam se. Előfordult, hogy sörözni nem tudtam elmenni a barátaimmal mert nem volt pénzem 3üveg sörre. Mára már hála istennek kinőttem ebből. Most is egy legalább 6éves P4 gépről írok. Ami számomra a legmeglepőbb, hogy valahogy már nincs késztetésem arra, hogy ennél jobb pc-m legyen. Öregszem, vagy mi
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest