- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
dízelracer #24 üzenetére
De mondom várjuk ki a végét, aztán nehogy az legyen hogy valaki venni akar és arra jön a válasz: " jelenleg nincs, de 1-2 hét múlva már lesz viszont az árat nem garantáljuk...". Ha valóban 50k alatt hozzá lehet jutni egy 6850-hez akkor királyság
Én személy szerint jóval kisebb testvérét venném ha lenne és abból is csak lp verziót, mert más nem fér el..de jó az igp is 1előre.
-
Chaser
legenda
Az "anyatopikban" már vannak árgépes linkek, 50k alatt vannak a 6850-ek, úh nem jött be a szokásos magyarkapzsikereskedő' adó, de majd meglátjuk ha valaki vett is ténylegesen mennyibe kerülnek.
-
Chaser
legenda
Én mindent neweggről számolok át évek óta, eddig bevált többnyire. A nálunk is kapható 5850 árát nézd meg, mire ideér a $ 270ft lesz belőle, tehát kb euró. A 180$ kártyák ára 50k huf-nál meg kellene álljon, de a kiskerek úgyis rátesznek, pláne ha azt mondják a hozzá nem értőknek hogy gyorsabb mint az 5850 -thx amd
- és még annak ára alatt 5-10k-val is nagyon jól jár a vevő...
dízelracer: Én nem várom sehova, csak ennyit látok reálisnak. 1ébként engem se érdekel, a mostani házamba ilyen kártya már nem fér be..1 gonddal kevesebb
-
Chaser
legenda
válasz
dízelracer #14 üzenetére
Induló árként kellene max 50k-ba kerülnie
de a magyar kiskerek kapzsik, meg fogjuk tapasztalni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest