- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
fbeni91
tag
válasz
Steve_Brown #40 üzenetére
Nem latok. Az összes cső forró. Nincs esetleg masik 6870 szeria. Aminek a hűtője jó az xfx 1gb verziora?
-
fbeni91
tag
Sziasztok.
Lehet hogy már volt kérdés!
De Lehetséges hogy egy XFX HD 6870 1GB Kártya furmark alatt 87-88 fokos legyen?
Dupla ventis változtat!Újra pastázva MX-2 Artic Pasztával. Hűtés patyola tiszta! :S :S Rettentő soknak tartom én ezt... :/ Nyitott gépház oldallal!
-
Koxi22
csendes tag
válasz
Varázslóó #37 üzenetére
Nem rosszabb, vegyük pl.3DMar05 tesztet.
'024x768ban rosszabb,de HD felbontásban már jobb!
Ha vesz valaki ilyen kártyát,gondolom full HD lesz a monitor is
3DMark Vantage 5870:9000pont, 6870:11963pont
Többi teszten meg már minimális a különbség!(1-200pont)
Na meg ez már tudja a 3D-t!
Árgépen meg már 45K-ért lehet venni SAPPHIRE Radeon HD6870, 1GB DDR5, PCIE 2.0
2év garral! -
Varázslóó
senior tag
Ilyet írtak nekem
Kiváncsi vagyok a véleményekre
Te azt honnan veszed, hogy HD6870 szarabb mint HD5870 ?
1, A 6870-en 1.4-es HDMI van így tudsz vele 3D-ben filmet nézni stresszmentesen, az 5870-en 1.3-as van, így minimum szopakodhatsz vele, de egyáltalán nem biztos, hogy sikerül.
2, Itt láthatod, hogy a performance tesztben 17186 pontot kapott az 1GB-os 5870. Az én 6870-em így megy alapfeszen. Ennyit a nyers erőről, játékokban meg 15%-ot gyorsult a megjelenésekor létező driver-ekhez képest, amivel a netes tesztek 95%-a készült, így azokat nyugodtan nézegetheted, sok értelme nincs.
3, A 6870 támogatja a 6 monitoros Eyefinity-t.
4, Simán kifoghat olyat, amin még majdnem 3 év garancia van, az enyém is ilyen.
Összességében ritka balek az, aki 5870-et vesz most egy 6870-es árán. A csere persze teljesítmény alapon nem indokolt, de ne dobálj már ilyen hülyeségeket, hogy szarabb a 6870, ráadásul indoklás nélkül...
VÁLASZ :
Bocs de miről is beszélünk?
Egy HD6970 Vantage alap órajelen pont ennyit megy...6870 alap órajelen -40-50% al lasabb legalább
-
sagvary
aktív tag
Na ez is kihalt!
-
sagvary
aktív tag
Tudom, hogy ez részben szubjektív megitélés kérdése, de egy 4870-es képe észrevehetően elmarad ettől az új kártyáétól?
-
katt777
félisten
Ha ez testsúlyra vonatkozik, megbuktam.
De ha meglesz a lóvé, bekukkantok. 57k-tól már találni neten is. Egyelőre még ki kell derítenem, kezeli-e az ATT (állítólag nem), márpedig akkor GTX460 lesz. A CC jelent nekem annyit, hogy messziről elkerüljem az AMD-t.
hackeeeee: Rá lehet tenni a mosóteknőt.
-
Móci
addikt
Nekem tetszik a 6850, különösen a fogyasztása jó.
Igazából az a kártya fog jobban érdekelni, ami ennél egy fokkal gyengébb lesz.
Bár... -
katt777
félisten
válasz
dízelracer #21 üzenetére
Ja, az Öreg Sam.
Mindenütt ott van.
20k-ért vehetsz használt és jó HD4870-et is, bár leszabályozva is többet fogyaszt, viszont erősebb.Chaser: Ez érthető, de nézd meg, hogy a sokkal gyengébb GTX460 1GB 58k körül mozog. Ha ez lemenne 50 alá, akkor lenne reális 55k a HD6870-ért, értelemszerűen a magyar piacon. Én amikor néztem árgépet, még 60k fölött lehetett csak rendelni. No de akkor meg is nézem, lepotyogtak-e a GTX460 árak.
Huh! 1GB GB GTX460 OC dupla ventivel 47k!
-
dízelracer
őstag
A hardverkernél volt kb fél éve kiírva a SAPPHIRE HD 4830 bruttó 17.500- ért. Érkezik xy darab xy napon. Mire ideért hajszálra ugyanannyi volt mint a többi üzletben
. Most ugyanazt játsszák a SAPPHIRE HD 5670/512-vel. Ki van írva bruttó 20.500-ra "(Érkezik 5 db, Okt.26)". Na majd kíváncsi leszek. Lesz az még 24k is...
-
Chaser
legenda
válasz
dízelracer #24 üzenetére
De mondom várjuk ki a végét, aztán nehogy az legyen hogy valaki venni akar és arra jön a válasz: " jelenleg nincs, de 1-2 hét múlva már lesz viszont az árat nem garantáljuk...". Ha valóban 50k alatt hozzá lehet jutni egy 6850-hez akkor királyság
Én személy szerint jóval kisebb testvérét venném ha lenne és abból is csak lp verziót, mert más nem fér el..de jó az igp is 1előre.
-
Chaser
legenda
Az "anyatopikban" már vannak árgépes linkek, 50k alatt vannak a 6850-ek, úh nem jött be a szokásos magyarkapzsikereskedő' adó, de majd meglátjuk ha valaki vett is ténylegesen mennyibe kerülnek.
-
Chaser
legenda
Én mindent neweggről számolok át évek óta, eddig bevált többnyire. A nálunk is kapható 5850 árát nézd meg, mire ideér a $ 270ft lesz belőle, tehát kb euró. A 180$ kártyák ára 50k huf-nál meg kellene álljon, de a kiskerek úgyis rátesznek, pláne ha azt mondják a hozzá nem értőknek hogy gyorsabb mint az 5850 -thx amd
- és még annak ára alatt 5-10k-val is nagyon jól jár a vevő...
dízelracer: Én nem várom sehova, csak ennyit látok reálisnak. 1ébként engem se érdekel, a mostani házamba ilyen kártya már nem fér be..1 gonddal kevesebb
-
dízelracer
őstag
Örülnék neki ha kialakulna valamiféle árverseny illetve versengés a gyártók között a középkategóriában, és alsóbb szegmensben is. Jó lenne ha esnének az árak mert akkor esetleg olyanok is elgondolkodnának vga cserén akik eddig kivártak, nőne a pc-s iparág forgalma ami gazdasági szempontból is jó és ami a lényeg a versengés miatt kialakult árcsökkentés miatt átlag user olcsóbban juthatna erősebb videokártyákhoz. Ha a későbbiekben jönne egy 5670 szintű kártya 50w körüli netán az alatti fogyasztással elképzelhető, hogy összepakolnék újra egy egyszerűbb játékos gépet. De ez még a jövő.
Már vagy 2éve nem játszom semmivel (Havi 1-2x CS1.6 + AoE3). Azelőtt minden forintom a gépbe öltem. Ha kellett ha nem havi szinten cserélgettem a hardvereket újabbra, jobbra, gyorsabbra ebből kifolyólag mindig egész jó gépem volt de sose volt egy büdös vasam se. Előfordult, hogy sörözni nem tudtam elmenni a barátaimmal mert nem volt pénzem 3üveg sörre. Mára már hála istennek kinőttem ebből. Most is egy legalább 6éves P4 gépről írok. Ami számomra a legmeglepőbb, hogy valahogy már nincs késztetésem arra, hogy ennél jobb pc-m legyen. Öregszem, vagy mi
.
-
katt777
félisten
válasz
SimonYana #17 üzenetére
Érdekes, hogy 60k-ért rendelhető, ami inkább ciki, hogy a 6850 55k.
Chaser: Miért is? Euro-ból számolják, nem dollárból, 50k-ért meg sokkal gyöngébb GTX460 1GB-ot sem kapsz. Hogy extraprofitot tesznek rá, az meg azóta tudható, hogy beindult a pc-biznisz.
dízelracer: Pont ott van. Tudják, hogy a legjobban húzható GTX460-ak sem érik el a 6870-et, bár ugye az nV extrák is nyomnak valamit a latban. És az sem semmi, amit Guru3D-n láttam, hogy picit szebb és jobb a képe az nV-nak, holott ez régóta az ATI előnye volt.
Számomra bármely kari árának csökkenése kellemes meglepi volna. -
Chaser
legenda
válasz
dízelracer #14 üzenetére
Induló árként kellene max 50k-ba kerülnie
de a magyar kiskerek kapzsik, meg fogjuk tapasztalni...
-
katt777
félisten
Sztem alig drágábban mint egy GTX460 1GB, kapunk egy sokkal erősebb kártyát.
Csak 1 kérdésem van: kezeli-e az Ati Tray Tools? -
proci985
MODERÁTOR
válasz
peetmaster #12 üzenetére
cserébe nem melegszik és nem üvölt. és gyors. csendszerető (load alatt is), vízzel nem rendelkező usereknek kb ez az első alternatíva a 8800gt/3870 óta (5750/70 szerintem annyival nem volt gyorsabb, hogy indokolja a váltás árát, többi meg mind 140W vagy afölött bőven).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
peetmaster #12 üzenetére
Én annyira nem, mivel ugye felmerült már az még a kártyák bejelentésekor, hogy ezek nem csúcskáryák lesznek, hanem erős középkategóriás kártyák. A tényleges "váltás", majd a 6900-as széria lesz.
-
peetmaster
senior tag
Bevallom őszintén, én egy kicsit többet vártam ettől a 2 kártyától. Ráadásul a HD6870 tuningolhatósága elég gyenguska lett.
Hőfokok, fogyasztás rendben vannak. De sajnos a tesztből az derül ki, hogy az 1GB-os GTX460-al csak a HD6870 fogja felvenni versenyt...
Viszont ár/teljesítmény arányban egyértelműen HD6850, ha valóban ennyibe fog kerülni. -
Gabrika
tag
sztem meglepően alacsony fogyasztásuak: csökkent a méret, marad a csíkszél
remek példányok, nagyon vonzó áron -
samfishR
senior tag
nem kell törölni, én is innen tudtam h megjelent/meg fog jelenni az új ati. én még ott vagyok h az nvidia átvette a vezetést az 5870-től. sőt még nekem az 5870 is újdonság
-
samfishR
senior tag
eltunt
-
Kicsit olyan, mintha leterhelt lenne a szerverük...
5 perc volt a betöltés.
-
dízelracer
őstag
Semmi. Látom közben szerkesztetted.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
rozsomak96 #1 üzenetére
Kijönne belőle paks?
-
rozsomak96
tag
Ha egy ilyet beleraknánk az én gépembe nagy valószínűséggel rommá robbanna, abban a pillanatban mikor bekapcsolom a gépet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest