- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
A hardverkernél volt kb fél éve kiírva a SAPPHIRE HD 4830 bruttó 17.500- ért. Érkezik xy darab xy napon. Mire ideért hajszálra ugyanannyi volt mint a többi üzletben
. Most ugyanazt játsszák a SAPPHIRE HD 5670/512-vel. Ki van írva bruttó 20.500-ra "(Érkezik 5 db, Okt.26)". Na majd kíváncsi leszek. Lesz az még 24k is...
-
dízelracer
őstag
Örülnék neki ha kialakulna valamiféle árverseny illetve versengés a gyártók között a középkategóriában, és alsóbb szegmensben is. Jó lenne ha esnének az árak mert akkor esetleg olyanok is elgondolkodnának vga cserén akik eddig kivártak, nőne a pc-s iparág forgalma ami gazdasági szempontból is jó és ami a lényeg a versengés miatt kialakult árcsökkentés miatt átlag user olcsóbban juthatna erősebb videokártyákhoz. Ha a későbbiekben jönne egy 5670 szintű kártya 50w körüli netán az alatti fogyasztással elképzelhető, hogy összepakolnék újra egy egyszerűbb játékos gépet. De ez még a jövő.
Már vagy 2éve nem játszom semmivel (Havi 1-2x CS1.6 + AoE3). Azelőtt minden forintom a gépbe öltem. Ha kellett ha nem havi szinten cserélgettem a hardvereket újabbra, jobbra, gyorsabbra ebből kifolyólag mindig egész jó gépem volt de sose volt egy büdös vasam se. Előfordult, hogy sörözni nem tudtam elmenni a barátaimmal mert nem volt pénzem 3üveg sörre. Mára már hála istennek kinőttem ebből. Most is egy legalább 6éves P4 gépről írok. Ami számomra a legmeglepőbb, hogy valahogy már nincs késztetésem arra, hogy ennél jobb pc-m legyen. Öregszem, vagy mi
.
-
dízelracer
őstag
Semmi. Látom közben szerkesztetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest