- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
inkább rendkívül drága mulatság. Ha már rozsdás a sín akkor finom smirglipapírral lehet csak segíteni rajta, csak a tetején. Nem baj ha a közepe kimarad, mert ugye az igaziakat sem sikálják soha, így életszerűbb. Ha jól emlékszem egyszer valaki tolyástartóból építette a hegyeket, feláztatva vízben. Azán befesteni. Rohadt sok munka nagyon nagy hely, főleg egy H0. Kezdj el az elejétől fogva a vezetékezésen gondolkodni . De jó szórakozást hozzá.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Még általános iskolás koromban voltam a közlekedési múzeumban, ott láttam mindent, de már régen volt és nem emlékszem rá pontosan, meg nem is azt néztem, hogy mi miből van.
Mellesleg igen, ahogy 1-2 boltot sikerült gugliznom, láttam is, hogy nem olcsó mulatság. -
Kiállításokra nem szoktál járni?
Esetleg ott is lehet látni, h mit miből csinálnak.Nekem is van egy halom sín, ház, mozdony+kocsik, de már évek óta nem volt összerakva. Költséges hobbi lett ez már. A szocializmusban még nem volt gond megvenni a fákat, stb tereptárgyakat, de ma már nem vágnék bele..
Hegyeket, domborzatot hungarocellből szoktak faragni, a már általad is említett fa vázra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest