- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse
senior tag
inkább rendkívül drága mulatság. Ha már rozsdás a sín akkor finom smirglipapírral lehet csak segíteni rajta, csak a tetején. Nem baj ha a közepe kimarad, mert ugye az igaziakat sem sikálják soha, így életszerűbb. Ha jól emlékszem egyszer valaki tolyástartóból építette a hegyeket, feláztatva vízben. Azán befesteni. Rohadt sok munka nagyon nagy hely, főleg egy H0. Kezdj el az elejétől fogva a vezetékezésen gondolkodni . De jó szórakozást hozzá.
-
h.adam.92
őstag
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Még általános iskolás koromban voltam a közlekedési múzeumban, ott láttam mindent, de már régen volt és nem emlékszem rá pontosan, meg nem is azt néztem, hogy mi miből van.
Mellesleg igen, ahogy 1-2 boltot sikerült gugliznom, láttam is, hogy nem olcsó mulatság. -
Kiállításokra nem szoktál járni?
Esetleg ott is lehet látni, h mit miből csinálnak.Nekem is van egy halom sín, ház, mozdony+kocsik, de már évek óta nem volt összerakva. Költséges hobbi lett ez már. A szocializmusban még nem volt gond megvenni a fákat, stb tereptárgyakat, de ma már nem vágnék bele..
Hegyeket, domborzatot hungarocellből szoktak faragni, a már általad is említett fa vázra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest