- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
válasz
Viktor77 #118 üzenetére
Nem sertesz senkit, nem is mondtam/irtam.
Nem mondta Neked senki, hogy mit csinalj vasarnap, csak, hogy egyes uzletek nem leszek nyitva. Senkinek nem lett beosztva, hogy ezt vagy azt csinalja.
Az utolso bekezdesedben nem ertem az osszefuggest, szoval ha nincs love, akkor kimozdulsz, de ha van, akkor otthon maradsz
-
total90
veterán
Azzal ervelsz, hogy mert eddig 2 napod volt bevasarolni es most csak 1 lesz. A het tobbi napja? Nehogy azt mond mar, hogy hetkoznap nincs 2 orad bevasarlasra, ezt nem hiszem el. Nem letezik, hogy reggel 6-tol este 10-ig dolgozol.
En direkt hetkoznap megyek bevasarolni, mert nincs tomeg akkor. Elmegyek este 7-kor es 8-ig meg van minden, mert akkor zarnak itt az uzletek.
Amugy meg nem eszt osztani probaltam, csak a sajat velemenyem elmondani es senkit nem hurrogtam le, ellenben veled.(#19) C4mp3r
A jobb elet miatt leptem le, ki az aki nem azert? Ezzel most valakit sertek?
-
total90
veterán
Tehat a lenyeg az, hogy ha kell 1 sor, akkor le tudj ugrani erte vasarnap is? Nem rossz
Nagyon is jo, hogy vasarnap zarva lesz minden, legalabb egy nap, amikor lazulas van. Azokra nem gondoldok, akik esetleg nem tudtan a csaladdal tervezni, mert vasarnap is melozniuk kell... azert a par emberert, aki lusta volt hetkoznap bevasarolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Tesla topik
- Bluetooth hangszórók
- Elden Ring
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest