- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #44 üzenetére
Az FX topikba is kukkants be. Nem minden lap ment természetesen gallyra, de a VRM-jük átlagosan elég gyenge volt.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #36 üzenetére
Teljesen külön cég az AsRock és az ASUS. Amúgy az AsRock 990FX és 970-es AMD AM3+ lapjai köhécseltek az újak közt is.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
#29810176 #30 üzenetére
Valóban. Lehet, hogy más csatornákon vásárolják, de a hír szempontjából még mindig lényegtelen, ennek az ECS-nek konkrét ára még nincs, ha lesz, okosabbak leszünk.
(#31) ayy_lmao: Nekem halt már meg AsRock, MSI és GIGABYTE is, no meg Abit. Mégis vettem ugyanolyat. Egy eset sajnos még nem reprezentatív – nálam.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Egyrészt, idézd azt a részt a hírből, ami kijelenti, hogy jól felszerelt, mert átolvastam sokadszorra is, és mindenhol csak relatív vonatkozásban hangzik el a felszereltség. Egyébként mi hiányzik róla, ami nélkül élni sem lehet? Egyedül a Wi-Fi (habár az ára sem akkora, hogy beleférjen), amit én találtam, habár otthon a vezetékes csatlakozást preferálom, és egy irodai környezetben is legtöbbször rendelkezésre áll. Mi nincs rajta, ami még kell?
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Mercutio_ #18 üzenetére
Így van ez rendjén, kicsit többért adják, kicsit felszereltebb.
(#20) Zotya84: Aham, a boltok meg nem merik a "gyátó által biztosított" részt bevállalni, de azt várod el. Elárulom, hogy az ilyen esetekben a gyártó hasraüt és mond egy jóváírási összeget, pl. 20%, és ő elintézettnek tekinti. Na ezért két év minden kiskerben idehaza. Három lapot is megnéztem szúrópróbaszerűen, más boltoknál. Csak nálunk van ilyen 1950-es évekbeli garanciális szabályozás, hogy ha nem tud ugyanolyan cserét adni, akkor vételár vissza, ha a vevő nem fogadja el a hasonló tudású cserét. Csak nálunk indul nulláról a csere termék garanciaideje. Na ezért.
De kár ezen rágódni, mert az AsRock ITX-es lapját itthon, itthoni garival 2 év, az MSi-ét 3 év garanciaidővel kapod meg. Az ECS lapot meg egyáltalán nem, de ráadásul az árát sem tudod, csak azt, hogy 80 dodó alatt lesz. Még akár 60 is lehet, lesz amennyi lesz.
A hír az ECS lapjáról szól. Van nála fapadosabb, van nála felszereltebb, de sem a tudása, sem az érte kért összeg nem irreális. Pont.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Kb. egy a két lap felszereltsége. Az AsRockon kicsit több az USB 2.0, de ezen meg van COM és M.2 foglalat. Az M.2-be szerintem bele lehet tenni egy 2242-es SSD-t, ha van PCIe interfészes. Az AsRock lapokra 2 év, az ECS-re három szokott lenni a garancia. Nem mellesleg a 80 dollár alatt még van mozgástér, és a kezdőár is magasabb szokott lenni annál, amire végül beáll hosszabb távon.
A hirdetéses vádat meg visszautasítom, logikailag értelmetlen, hiszen nem is kapható itthon hivatalosan a lap!
(#2) Solicidium: Ez igaz, de nincs a támogatott CPU-k listáján sem az i5-6600K, sem az i7-6700K, amik a mikrokód tekintetében megegyeznek a már támogatottakkal. Nem írhatom, hogy támogatja, ha nincs rajta. Természetesen a 4-pines ATX 12V csatlakozó ezzel csak lazán függ össze, azonban a Haswell és Skylake deszkák java része a 8-ast kapja. A hűtés ITX-nél a kis gépházak miatt fontosabb, persze a jó légáramlat is elegendő lehet.
(#9) zombinorbi: azért az ALC662-nél messze nem sokkal jobb az ALC892.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest