- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnnyxy27
aktív tag
Anno volt Asrock 870 extreme 3-om, amiben ki tudtam unlockolni egy 2 magos procit 4 magosra, még tuningot is elbírta hibátlanul, utána azt cseréltem egy 970 extreme 3-ra, amibe egy X4 965 ketyegett szénné húzva, használtam kb. egy évig, semmi hibáját nem találtam! Szóval amikor Asrockom volt, elégedett voltam.
-
kenwood
veterán
Valoban off az Asrock,de ennel a hirnel mar az 5-6 ontopic hozzaszolas is jo dolog,nincs benne tobb.
Gariidovel nem erdemes jatszani.Hiaba gyart jo vgat az xfx,gainward,zotac.Ha az msi,giga,asus,evga 3at ad,azt fogjak vinni az emberek.
Ahogyan az asrock lapot is inkabb megveszik 10%-al dragabban ott ahol 3 ev jar ra (ok vannak tobbsegben).
Ez komoly versenyhatrany a keteveseknek.
Valszeg hosszutavon tobbet buknak rajta,mintha nehany asrock termeket sajat koltsegre javitananak,cserelnenek. -
kenwood
veterán
Megneztem par nagyobb kiskert,es szinte mindenhol 3 ev garanciat irnak az asrock lapokra.
Se csillag,se 1+2 ev,siman 3 ev.
Egyedul az Ipon irja oda,hogy gyartoi garancia,de ok csak ket evet adnak.Szerintem ha a gyartoi garancia barmiben tobb,mint a "sima", akkor azt kutya kotelessege lenne a nem gyartoi garanciat ado boltoknak egyertelmuen feltuntetni.
Azt is aggalyosnak tartom,hogy az utolso 10 javitasra leadott hardverbol (kulonbozo kiskerekrol van szo) mindossze egyet javitottak meg 3 heten belul,az osszes tobbi szinte napra pontosan 30 nap volt.
Raadasul 2-3 alkalommal nekem kellett 4-5 het utan erdeklodni,hogy megis mi a szitu ?
Szerintem ez egy olyan vilagban,ahol mar a gyerek jegyeit is csak a gepen tudod megnezni,teljesseggel elfogadhatatlan.Sajnos itthon baromi gyenge a fogyasztovedelem,es a vasarloi tudatossag is.
-
Zotya84
őstag
Azt állítom, hogy nálunk 3 év. Nem azt, hogy ő mennyit kap. Kérlek idézd, hogy hol írtam azt, hogy 3-at ad. Sehol. Azt írtam, hogy neked 3 év a garanciád rá.
Te állítod azt, hogy 1-et ad. Ja, az USA területén.
És senkit sem izgat, hogy ki adja - de a magyar disztribútorokat ismerve erős a gyanúm, hogy nem ők vállalták magukra a 3 éves garanciát a gyártó helyett...
Te meg az amerikai példát hozod, aminek elég nagy eséllyel semmi köze az EU piachoz - ahogy ez más gyártókra is jellemző...
De a kedvedért idézek az egyik disztribútornál levő Asrock alaplap termékleírásából, jó? "Garancia: 1 év általános (jogszabály szerint) + 2 év (gyártó által biztosított)".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Logitech Z906
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged