- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
hugo chávez #135 üzenetére
Én egy másik mesének adok több hitelt:
Volt egyszer 3 nagyúr és egy király. A nagyuraknál fevetődött az ötlet némi modernozálásra, ígyhát összeültek sörözni. Éveken át csiszolgatták a specikációt, mire az egyik nagyúr felkáltott, hogy én nem tudok tovább várni rátok, nekem most kell egy implementáció, legyen mit mutogatni a marketingeseknek. Elkészített hát magának az eddig összeszedett kis tudábázisból egy működő verziót és haknizott vele egy évig.
Próbálta úgy beállítani, mintha ő találta volna fel a spanyol viaszt, amire a többi nagyúr kissé megorrolt, a végleges verzióból ki is kapták a nagyszájú nagyúr néhány tehenét.#137: mint a cikk címe is mutatja, a DX12-ről van szó még mindig.
-
Jack@l
veterán
1: Igaz, csak ez még nem jött le a mostani programoknál.
2: Igaz, kérdés hogy a nagy ismerettséggel mit kezdenek. NV is megadta nekik sztem olyan szinten guide-ot, amilyen szinten egy fejlesztőnek ismernie kell a kártyákat.
3: Nem ismerek olyan céget, aki a kereslet 80%-át eldobná magától, mert nem optimalizál azokra a kártyákra. (kivéve ha sokkal nagyobb pénz folyik be háttéralkukból, mint magából az eladásaikból)
Ez már önmagában elég ösztönző erő...
Nem kell egyéb hokuszpókuszokat mögé látni, abszolut nincs rá szükségülk jelen pillanatban. Nyugiban fejlesztgetnek, hozzák a kötelezőt. -
Jack@l
veterán
A 260-280x-ekre írtam. De azért te is emélkszel azokra az időkre, mikor évente jöttek ki az új generációk és 30-50%-ot hoztak az előzőkön. Akkor a jónép is évente cserélgette a kártyáit, mert volt miért és nem is voltak elszállva annyira az árak.
@Henkel: Valóban, mért hazudnék, mért megint? Nekem rohadtul nem számít az eladásuk, nem támogat senki, nincs rá okom...
-
Jack@l
veterán
Mért lenne az nv erőszakos? Mitől jobb a helytzete az amd-nek, mikor réges rég az nv-vel demóztak először dx12-es játékot? Star swarmban is rendre megalázták a dx12-es portban az amd kártyáit (még mantle-al is)
Ezért nem nagyon értem ezt a hurráoptimizmust ami körülllengi őket. (meg a mesét se, hogy mantleből született a dx12)
Szóval szerintem mesék és találgatások helyett jó lenne ha mindenki a tényeket tartaná szem előtt. -
Jack@l
veterán
Ki mondta hogy nem lesz jó? Jó lesz, csak nem annak és nem annyira ahogy ez az utóbbi 1-2 évben túl van lihegve. Kisértetiesen hasonlít a 4 éves apu hypehoz a helyzet, aztán abból is nagyon sokminden bejött.
Pistikéknek teljesen megfelelő a konzol, ott berakja a lemezt(vagy már azt se) és játszik. Nem kell holmi driverfrissítéssel megeröltetni az agyát és hasonlók. -
Jack@l
veterán
Az AMD-ről nem is beszélve.
Ha tökéletesre csiszolnák a dx11-es módot, alig lenne 10-20% különbség futásban. De láttunk már oxide-ot tökéletesre csiszolt motion blurral is...
Én asszem megvárok pár független benchmarkot, játékot is a nagy örömujjongás megkezdése előtt.@Cassi: meg is lett az eredménye, a részvények elérték a mélypontot. 1978 óta csak egyszer volt ugyanilyen szar az árfolyam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest