- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandoXXL
senior tag
"Talán emiatt is indult az a fórum is a Redditen, amely azt a kérdést vetette fel, hogy extra effekt lenne-e az AMD kártyákra az említett játékban. Ezután látni mindenféle magyarázatot, kezdve attól, hogy a konzolokban AMD van, eljutva a GPUOpen belekeveréséig."
A hír tisztáz egy neten terjedő pletykát, ami pont hogy anti-blikk. Hogy ebből miképp jött neked a flamewar meg a burkolt taktika (what?) azt nem értem...Végre beismerted hogy egy pletyka oldal lettetek, semmi gond az ilyen hírekkel. Gamepod lenne a megfelelő oldal, elvégre játék hír, de a prohardveren már megszoktuk ezt a fajta bulvár sajtót. (nem akartok minden új játékhoz cikket írni, elvégre a friss meghajtóknál sokszor benne van a release noteban hogy az új játéknál ki lettek javítva a grafikai hibák, egy csomó friss hír jöhetne
)
-
Nekem valahol a kérdőjel környékén kezdődik a hiba...
Gyártóspecifikus extra effekt van a Halo 5 Forge-ban? VS Nincs gyártóspecifikus extra effekt a Halo 5 Forge-ban(./!)
És picit szakmaibb, picit jobban tükrözi a valóságot, és a hír tartalmát amiben leírjátok, hogy nincs.
Ok, hogy terjed a pletyka de tisztázzátok, a címben is...A cikktartalomhoz
Én egy 2016-os, 5.generációs "bármilyensorzat"ban szereplő vízcsobbanást már pici vektormunkával képzelnék el... nem úgy működik a fizika ahogy a videón megkelenik, amikor teszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest