- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
egoistus
tag
ahaam a linkelt táblázatban normálon 26 fps(átlag) oc változat32 fps, a kettő között 6 azaz hat darab efpées a külömbség, tehát nem 4 (négy) nem 3 (három). ha a 26=100% akkor a 32 ~123% Nem tudom mi ebben a bonyi, nagyhangal lehet okoskodni, de tudni kéne leülni is ha már többen érthetően leírták.Ja, és főleg nem kellene lekezelő stílusban.
silentfrog! ha 100 fps-el ment volna alapból a játék akkor az oc változatnál már 123 fps lett volna. Tehát ott már 23 fps a gyorsulás, szerintem ne a 4??? (ezt hol láttad???) +fps-t köszönd hanem azt hogy az alap kártyát utólag tuningolhatod, ha akarod, garancia vesztés nélkül, de ha nem bírná el a karid akkor sem gáz mert kicserélik. Magyarán az alap áráért kaptak egy oc karit EVGA-tol akik őket választották.
-
egoistus
tag
válasz
atti_2010 #26 üzenetére
Pontosan ott haha, de tényleg most komolyan miért nem lehet elfogadni hogy egy vga-n lehet akár 20%őt huzni (igen-igen nvidia-n is) Az EVGA pedig nagyon korrekt cég, nekem a 8800gt-met amin 6 nap garancia volt (vásárláskor 5 év) nemrég cserélték egy 9800-ra szó nélkül, és alig volt anno drágább(2-3ezres) mint egy club3d vagy hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest