- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szili17
tag
válasz
axioma #14166 üzenetére
Persze, csúcsidőben kb 1-2 percenként van a 4-6nak is követése és a 17-es is itt jár. De amikor ott neked zöld, akkor a villamosnak értelemszerűen piros. (szerk.: Még mielőtt valaki beleköt, tudom hogy a villamosoknak szóló fényjelző készülék nem a piros-sárga-zöld színekkel dolgozik, hanem fehér kör alakú átvilágított alakzatokkal, csak az egyszerűség kedvéért írtam pirosnak, de mondjuk hogy tilos jelzése van.)
Ez az út is kis lifehack, persze sokat nem biztos hogy nyersz vele a Margit híd felé, a Tölgyfa se szokott annyira állni. Max majd megváltoztatják ha nagyon elkezdik az emberek használni.Egyébként abból a távolságból tényleg nem lehet ezt megítélni, nem hibáztatlak hogy kétkedve fogadtad. De a várkert bazárost se lehet elolvasni mikor megy arra az ember. Én egy időben sokat mentem arra és próbálkoztam vele, hogy végig tudom-e olvasni (úgy hogy amúgy tudom mi van odaírva) és egy 30-as tempónál már lehetetlen volt befogadni, úgy hogy közben még az utat is nézd.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Last Epoch
- Google Pixel topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest