Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    tag

    válasz viktorhu #13226 üzenetére

    Erre, hogy figyeli hogy merre mész adott szegmensről régen hallottam ilyen mondákat, de ezt tapasztalni nem tapasztaltam és mérni meg nem nagyon lehet. Én úgy kezelem hogy nincs ilyen, annak ellenére, hogy "egyszer valamikor elvileg volt". Persze tök jó lenne, ugyanakkor kérdés hogy mennyire bonyolítaná meg ez a folyamatokat, nem lenne jó ha ennél is jobban térdre rogyna az útvonaltervező logika. :U

    (#13227) Donki Hóte:
    Persze, csak ilyenkor gondban vagyok, mert van olyan amire nem lehet mit mondani igazából mert vagy nem tudjuk vagy nincs rá behatásunk vagy egyszerűen csak nem érjük/érem fel ésszel. De ha nincs reakció akkor meg az a baj.
    Van az amikor "ez így nem jó". És akkor oké, tegyük fel hogy van esélyünk változtatni rajta és egy meetupon mondjuk fel is vetődik és még ellene sincsenek és megkapom az arcomba én is a kérdést, hogy "és akkor hogy legyen helyette?" Hátttőőő azt nem tudom, de ez így szar! Csináld meg! (nem működik, igaz?). Jó következő: "Miért előnyös ez? Mivel tudod indokolni, hogy emiatt úgy globálisan mindenkinek jobb lesz, hogy megéri belefeccölni a tervezési, fejlesztési stb. erőforrásokat?" Hátttőőőő mer én azt mondtam, mert mindig minden nap nekem jelenteni kell. Ez a nobody cares kategória, érzi más is? És ugyanúgy felmerülnek a kérdések amiket én is feltettem hogy oké mi van akkor ha ez meg az meg amaz. Én sem kaptam rá választ csak valami erreleváns kommentet a benzinárak tárolásáról.
    Nem tudok mást mondani én sem. Lehet a rövid verziót is erőltetni, hogy "ezvanéskész, nem mi döntjük el írjál a uservoice-ra", nekem is egyszerűbb az életem, de hát nem visz előre senkit. Így annyit remélek elérni, hogy vagy kisül valami jó a beszélgetésből vagy ha nem akkor legalább a panaszos fél kicsit "megnyugszik" és hátha nem fogja a jövőben (annyira) zavarni a probléma és akkor mindenki boldogabb. De én vagyok a hülye hogy azt hiszem ezt el lehet érni. :D

    (#13229) Rick4:
    Hát nézőpont kérdése, van 1-2 helyen ilyen beállítva, de ott a lehetőség hogy kikapcsold és nem telítettnek minősíti, hanem szimplán hozzácsap ahhoz az áthaladási irányhoz egy kis időt. Nagyjából azt éri el, hogy ott ha te bekapcsoltad hogy kerülje akkor rászámol pár percet (mintha ott várakoznod kéne, mert valószínűleg kell is) és keres másik útvonalat, ha van hasonló jó. Aki meg nem kapcsolta be, neki nem számol rá várakozást. Nyilván te is láttál már olyan embert aki a jól belátható, tök üres körforgalom előtt is lefékez és megáll körülnézni hogy jön-e valaki. Elég bosszantó, na ő szerinted hogyan megy át itt reggel?
    Az elnevezés bevallottan nem a legjobb, de ha van jobb ötleted ami ki is fér abba a sorba akkor szeretettel meghallgatom. Nem vagyok én sem mindenttudó, beismerem hogy rengeteg minden nem vagy nem jól tudok.
    A sok sávos úton majd segíteni fog a sávasszisztens, csak várjuk ki kérlek. Addig felesleges ezen rugózni. Azon is hogy "mikóleszmá" meg azon is, hogy "inkább az kéne hogy".

    Danjanichot megnézem akkor mire gondolhattál. A Damjanich → Rottenbilleren tuti nem, mert egyirányú az út, a Dob utcára szintén nem. Nem tudom melyikre gondoltál, de szerintem rendben van ott a dolog. Onnan indultál? Nem lehet hogy a Dózsa György felé akart indítani vagy hasonló? Mert a tervezett út is csak a Hutyra Ferenctől látszik (persze azóta le is zárták a jelentést).

    (#13230) canniball:
    Úgy nézem, hogy már 2-án vissza lett állítva csak térképfrissítés kell. :D De köszi! Épp megint küzd a frissítést végző rutin, 30-i módosítások vannak kint jelenleg. :((

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák