Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
Pontosan, az 1100 átlagosnak mondható, de a cikk írója megemlíti, hogy az ő példánya simán megy 1200-at, míg a 660 1140-et sem... így már ahogy te is írod, a 7850 nem egy átlagos darab, mert közel sem megy mind ennyit...
1100-at azért tényleg megy a legtöbb 7850, bár többet is olvastam a topicjában, ami nem, és így a teszt jól mutatja, hogy fel lehet húzni azonos teljesítményre, de a sokszor emlegetett túl is szárnyalható eredményhez nem kis szerencse kell. -
fsb1000
nagyúr
És jön a szokásos tuning-ra ugye nem szabad alapozni vásárlásnál.
Ezzel a cikk konklúzióját akarod megkérdőjelezni?
Én is úgy olvasom a tulajdonosi beszámolókat, hogy a GTX660 órajele tényleg nehézkesen vagy csak szerencsés darabnál túlhajtható jelentős mértékben, de a memória szinte mindegyiknél jelentősen túlhajtható.
És ez nem elhanyagolható tuningpotenciált jelent, amit jelen cikkben nem ismerhettünk meg.Ha csak 5-6% lenne (szerintem több) az fps változás, akkor szinte minden esetben a tuningolt 7850-et "lenyomta volna" (szerzői terminológia) a csak kissé tuningolt GTX660.
-
fsb1000
nagyúr
Ezt a tesztet hányan csináltátok? Te is úgy írsz, mintha szerző (társszerző) lennél
Szerintem azért nem láttam azonos órajelen járatott GK106 vs Pitcairn teszteket, mert ilyet nem csinálnak az ismert tesztoldalak.Az hogy ti ilyet csináltok az tiszteletre méltó, de attól még az értelme vitatható. És én vitatom is.
(#127) Sondi1986
"Itt az is volt a lényeg hogy a butított Pitcairn magnak mekkora órajel kell hogy elérje a GK106 teljesítményét."Ez egy elfogadható szempont és sok leendő vásárló szempontjából lehet érdekes információ.
De ez esetben a cikkírónak más címet kéne adnia nem ezt ami a mostani, hiszen más a cikk célja mint a címe (direkt?) illetve nem kéne ilyen kijelentéseket beleszerkesztenie a cikkbe:"- Ha csak pirinyócskát is, de itt is sikerült lenyomni a 660-at."
(#125) Mardel :
Az érvelésed nem tudom elfogadni, azt viszont nem csodálkozom, hogy okoskodásnak tartod amit én írok C2C és GK106 vs Pitcairn relációban. -
törölt tag
Az eddig használt 12.11beta11 és 13.3beta3 köztes időszakban jónéhány dologgal találkoztam, amivel előtte nem. A Catalyst WHQL driverek hibákat okoznak, és csak béta drivereket tudok napi szinten használni. A GPU tuningoló programok is hibákat és lassulást okoznak. AMD Radeon 7870/50 topicban is írtam már a témában. Megoldás nem érkezett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged