Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz gyuszaa #96 üzenetére

Az eddig használt 12.11beta11 és 13.3beta3 köztes időszakban jónéhány dologgal találkoztam, amivel előtte nem. A Catalyst WHQL driverek hibákat okoznak, és csak béta drivereket tudok napi szinten használni. A GPU tuningoló programok is hibákat és lassulást okoznak. AMD Radeon 7870/50 topicban is írtam már a témában. Megoldás nem érkezett.

törölt tag

Mindig ezen a HD x850 szérián futottak nekem az adott korszak legjobb játékai. HD3850 (AGP, Crysis 1). Rövid kitérő HD3870 OC-re ami sürűn Black Screen-es és "ATI Umdag nem válaszolt, majd helyreállt" üzeneteket dobált. A Gears of War, Witcher-t a HD4850-el már végig tudtam vinni. Rövid kitérő GeForce 9600 GT-re, ami második már-már értékelhető Nvidia-s videókártyám volt (GTX 5200 az nem). HD6850 következett, ami nagyon tuningbarát volt. Az alapórajelét nagyon alacsonyra vették az AMD-nél, ezért nem tartotta a lépést tuningolva sem a felső középkategória szereplőivel. Játékokban viszont nagyon jól érezte magát FHD-n élsimitás nélkűl. A beállításokat is körültekintően kellett alkalmazni, mert néhány magasabb minőségű effekt is képes volt leterhelni a kártyát. Fagyásokkal, képhibával nem foglalkoztam, mert ilyen nem volt. A mostani HD7850 OC nagyon felemásra sikeredett. Mindenben fejlettebb mint a HD6850 elődje, mikőzben fogyasztása sem változott meg. A tuningpotenciál viszont nem az amit vártam. :((( Az eddig használt és bevállt programok nem tudnak mit kezdeni a Sapphire kártyámmal. Alapórajelek, feszültségek nem állnak vissza 2D-3D váltáskor. Még a Sapphire Trixx sem, amit a HD6850-re gond nélkül használtam. Most az EVGA PrecisionX v4.10-et használom, de még ez sem biztos, hogy mindenben jól müködik. A megcélzott órajelek 950/1250 MHz (memória órajelét, feszültséget alapon hagyom). A Catalyst 13.5beta2 drivert használom, de a CCC Overdrive részét inkább nem használnám.

Új hozzászólás Aktív témák