- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
A "Milyen videokártyát?" fórumban ma egy 7850-et ajánlottam egy NV karival szemben: [link] Erről eszembe jutott ez a cikk és fórum..
Egyébként pár hónapig volt 7850-em, meg 2db 7870-em is.
Címlapos írásokat nem szoktam olvasni, nyugodtan telnek a napok.
Azért érdekes volt visszaolvasni, hogy is volt és miért.... -
fsb1000
nagyúr
hol olvastál a konklúzióban olyat hogy a gtx 660-at leveri a a hd7850 és ne vegyé gtx-et?
1. Nem a konkluzióban olvastam, hogy "itt is sikerült lenyomni a 660-at", hanem a cikk másik részében
2. "ne vegyé gtx-et" ilyet nem olvastam a konkluzióban, de nem is állítottam hogy ott olvasható, ezért a kérdésed nem tudom mire vélni.
Ha érdemben akarsz velem diskurálni, akkor olyan állításomra reflektálj, amit valóban leírtam.
(#172) Pug : Úgy látom még sem sikerült megértened miért írtam amit írtam. és úgy gondolod te jobban tudod mit gondolok, mint émn. Legyen így....
Szerintem mindenki láthatja hogy a cikk írója MEM tuninggal nem próbálkozott. Az én utalásom erre vonatkozott, nem pedig arra amit rém akarsz sütni.????
de tételezzük fel hogy én tévesen azt hiszem, hogy nem számít a gpu tuning, szerintem ebből nem következik az hogy a cikk írója helyesen mellözte a GTX660-nál a memoria tuningot.
Te látsz valamilyen összefüggést?Egyáltalán mi a véleményed arról hogy a MEM tuningot meg sem próbálta?
Én bevállalom hogy hülye vagyok és nem értek hozzá, és akkor tudunk a cikkről beszélgetni.
Vagy nem? -
fsb1000
nagyúr
Tévedsz, amit linkeltél az nem ezt jelenti:
"hogy úgysem a GPU tuning számít hanem a mem sávszél." Én ilyet sosem írtam.Amiről én írtam az azt jelenti, hogy GTX660-aknál a tuningos eredmények legtöbbjénél az látszik, hogy a memória sokkal jobban túlhajtható, de ez nem azt jelenti, hogyha lehetne húzni a GPU-t jobban mint a memóriát, akkor az nem számítana és csak a memóriát kéne húzni.
Félreértésed tisztázva: Én úgy gondolom, hogy a GPU-t is érdemes túlhajtani, de a gyakorlat azt mutatja hogy a GPU túlhajtása bőven 10% alatt marad GTX660-aknál, ezért nem azt kell "húzingatni", hanem a memóriát, amely akár 15% túlhajtást is elvisel. Értsd: A tuningot nem kell feladni látva hogy a GPU nem nagyon túlhajtható.
Jelen cikkben +40Mhz volt az elérhető túlhajtás. Ez szerintem extrém kevés kb. 4%, de fogadjuk el.
Ha ehhez a 4% gpu-hoz hozzáadunk egy átlagosnak mondható 15%-os MEM túlhajtást, akkor már nagyon valószinű hogy az állításomat ez a gyenge tuningpotenciálú GTX660 is visszaigazolja, azaz meg lenne az az 5-6% fps növeklmény amivel lehagyná a jelentősen tuningolt HD7850-et
Remélem így érthető volt számodra is a gondolatmenetem és a félreértelmezésed sikerült tisztáznom.
-
fsb1000
nagyúr
Legalább saját magadat ne hazudtold már meg.
Te dobtad fel, hogy úgysem a GPU tuning számít hanem a mem sávszél.Én ilyet sosem írtam. Egy ilyen állítást tévedésnek tartok, még a szövegkörnyezet nélkül is. Ha nem tudod idézni Tőlem ezt az állítást, akkor a helyzet úgy áll, hogy nem én hazudok, hanem aki azt állítja én írtam ilyet.
(#166) zserbox
"semelyiket nem hozta ki győztesnek, de látom nehéz megérteni neked is"Idézek a cikkből, hátha azt a részt nem olvastad:
"Ha csak pirinyócskát is, de itt is sikerült lenyomni a 660-at."tehát itt is sikerült lenyomnia....
-
fsb1000
nagyúr
Megtisztelő hogy okoskának nevezel, mert erről törpilla jut eszembe.
De azért azt a rejtélyt fedd már fel nekem hogy ha te 1200/1500-on használod a HD7850-ed, akkor annak mi köze van az általam hitelesnek tartott oldalak eredményeihez?
Mert szerintem semmi.********
Egyébként Pug "Gabors" PH-s cikkét linkelte amiben egy GTX660ti szerepel, aminek megint nem sok köze van ahhoz hogy HD7850 vs GTX660-al mi a helyzet, de még ahhoz sem sok, hogy GTX660-al elérhető az 5-6%-os tuning vagy sem. a GK106 nem azonos a GK104-el.
Az én állításom szerint elérhető a legtöbb GTX660-al az 5-6%, úgy is, hogy kényszerből memória túlhajtás mértéke 2-3x nagyobb mint a GPU-é. -
fsb1000
nagyúr
Azt elfogadom, hogy ezek voltak a céljaid.
Szerintem te nem érted mik a következményei a cikked ilyetén való szerkesztésének.
Nézd meg az utánad következő hsz-t.Idézek belőle:
"mutass már egy általad hitelesnek tartott oldalt(ahol a gtx-ed nyer),"Látod.. öt már meggyőzted arról hogy a HD7850 leveri a GTX660-at.
Mert ez az olvasata a cikkednek, függetlenül attól hogy mi volt a célod.
Öt már az sem érdekli hogy nálad jelentős tuning kellett hozzá, míg a "hivatalos" PH! cikkben ezt tuning nélkül is sikerült világ csodájára kihozni: -
fsb1000
nagyúr
"ez egy igazán pártatlan korrekt tesz"
Mióta a cikkíró leírta hogy szerinte a Boost tuningnak számít és így gyak egyenlő esélyekkel küzdött a két kártya én már megkérdőjelezném az állításod. Addig csak elnézhető botlásnak tünt, hogy egy tuningos ATI-t hasonlít gyári órajeles NVIDIA-hoz.
(#142) Pug :
Nem rendelkezem az általad linkelt ábrától eltérő eredményekkel.
De lásd be ennek nem sok köze van eme cikkhez, sem annak kifogásolható részeihez.
Mint írtam a legtöbb tesztelő oldalon 5-6%-nál nagyobb fps növekményt értek el GTX660 túlhajtásával (10-15%). Szerintem az 5-6%-ot a legtöbb GTX660 tulajdonos is vissza tudja igazolni.
A szerző elmulasztotta ezt a minimális 5-6%-os tuningot szembe állítani a HD7850 jelentős tuningolásával, mert akkor egyértelműen a GTX660 került volna ki győztesen.
Legalábbis nekem ez az olvasata annak, hogy ez nem történ meg és nem is tett róla említést mint a HD7850 tulajdonosa. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Kalandor #146 üzenetére
Köszi! Értem már a korlátokat....
A gondolatmeneted követve elég lenne: Amikor a HD7850 győz
Csak 20 karakter!(#148) asdxv
"Hát hallod ilyen kommentek után már nehéz nem azt hinni, hogy nem a GTX 660 mellett kardoskodsz..."
Ezt abból szűrted le, hogy egyenlő esélyeket emlegetek és le merem írni, hogyha a GTX660-nak egy minimális 5-6% tuningot adtál volna, akkor egészen más végeredménye lett volna a cikkednek?
Egyébként amíg nem írok cikkeket egy IT lapcsalád címlapjára akár lehetnék elfogult is, de ha mégis írnék, akkor az önérzetem nem engedné, hogy a tényeken kívül bármi más befolyásoljon.
-
fsb1000
nagyúr
Javaslom az elfogadott tesztoldalakon tanulmányozd, hogy a GTX660 asszimetrikus tuningolása milyen fps növekményeket hoz. (tpu, overlockers, stb, stb)
Az hogy te meg joskapista (mint mezei user) mit mér GTX66TI-n annak nem sok köze van ahhoz, amit konkrétan ehhez a cikkhez írtam. Nem szaladok olyan zsákutcákba amit nem magamnak választok, ezért a saját méréseimet is csak egyszeri adatoknak tekintem, nem használhatóak referenciának ahogy a tieid sem. Ezért vannak a pártatlan tesztoldalak hogy arra hivatkozzunk, nem bedig botcsinálta tesztelőkre.
Szóval, szerintem épp az inproduktiv amit megpróbálsz velem kapcsolatban ferdíteni.Ha úgy gondolod, hogy a GTX660-at nem lehet eléggé tuningolni és nem érhető el 5-6%-os fps növekmény a cikkíró által használt szoftverekben az legyen a te dolgod.
Szerintem elérhető az 5-6%. És ezzel beelőzte volna a jelentősen tuningolt HD7850-et a legtöbb alkalmazásban. -
fsb1000
nagyúr
Bocsi... ezt párszor átszerkesztettem de mindig full vastag lett. Nem szándékos... soronként bedobta a B meg a zárójeles (B)-t is majd kérem a módosítását
(#137) zserbox
"esetleg a felhasználónevembe nem akarsz belekötni?"Miért mi a baj nickneveddel?
Nem szoktam mások nickneveit kifigurázni, nincs rá szükségem, mert szerintem az érveim elegendőek ahhoz amit el akarok mondani. -
fsb1000
nagyúr
(#131) zserbox
ha ennyire okos vagy akkor ne itt böfögjTisztelt fórumtárs, megtisztelőnek nem nevezném, hogy böfögésnek minősíted az érvelésem, bár nem csodálkozom ezen reakciódon miután a C2C core-sitásával böfögési szintet is alulmúltad.
Értsd: még mindig nem adtál érdemi választ arra hogy szerinted a C2C miként hozható összefüggésbe a cikk tartalmával.[
(#134) Sondi1986
Ezzel a hsz-eddel max. egyetértek.
A GTX460-at én is hozhattam volna példénak, hiszen azok többsége a ref órajelhez képest 30-40% tuningpotenciállal rendelkeztek..***
És most mindenki nézzen magába és őszintén csak magának válaszoljon a köv kérdésre:.
2,5 éve a PH!-n megjelenhetett volna olyan cikk, ahol a GTX460 30%-os tuninggal szerepel és az ellenfele egy alapórajeles ATI VGA, amit minden tesztben lenyom?(szerintem NEM)
[ Módosította: #65675776 ]
-
fsb1000
nagyúr
És jön a szokásos tuning-ra ugye nem szabad alapozni vásárlásnál.
Ezzel a cikk konklúzióját akarod megkérdőjelezni?
Én is úgy olvasom a tulajdonosi beszámolókat, hogy a GTX660 órajele tényleg nehézkesen vagy csak szerencsés darabnál túlhajtható jelentős mértékben, de a memória szinte mindegyiknél jelentősen túlhajtható.
És ez nem elhanyagolható tuningpotenciált jelent, amit jelen cikkben nem ismerhettünk meg.Ha csak 5-6% lenne (szerintem több) az fps változás, akkor szinte minden esetben a tuningolt 7850-et "lenyomta volna" (szerzői terminológia) a csak kissé tuningolt GTX660.
-
fsb1000
nagyúr
Ezt a tesztet hányan csináltátok? Te is úgy írsz, mintha szerző (társszerző) lennél
Szerintem azért nem láttam azonos órajelen járatott GK106 vs Pitcairn teszteket, mert ilyet nem csinálnak az ismert tesztoldalak.Az hogy ti ilyet csináltok az tiszteletre méltó, de attól még az értelme vitatható. És én vitatom is.
(#127) Sondi1986
"Itt az is volt a lényeg hogy a butított Pitcairn magnak mekkora órajel kell hogy elérje a GK106 teljesítményét."Ez egy elfogadható szempont és sok leendő vásárló szempontjából lehet érdekes információ.
De ez esetben a cikkírónak más címet kéne adnia nem ezt ami a mostani, hiszen más a cikk célja mint a címe (direkt?) illetve nem kéne ilyen kijelentéseket beleszerkesztenie a cikkbe:"- Ha csak pirinyócskát is, de itt is sikerült lenyomni a 660-at."
(#125) Mardel :
Az érvelésed nem tudom elfogadni, azt viszont nem csodálkozom, hogy okoskodásnak tartod amit én írok C2C és GK106 vs Pitcairn relációban. -
fsb1000
nagyúr
"Miért ne lehetne releváns szempont?"
Azért mert lényegileg eltérő architekturák. Még tán a memória órajelek sem összehasonlíthatóak önmagukban, mert eltérő az adatbusz szélessége.
"Te kardoskodsz mindenáron a 660 mellett és kötsz bele mindenbe."
Ezt rosszul értelmezed. Én nem a GTX660 mellet kardoskodok, hanem egy jelenség ellen szólalok fel.
Tessék egyenlő mércét alkalmazni. Pl. ha egyik VGA kártyáról adunk tuningos eredményeket akkor legyen a másikról is.
Az nem kifogás, hogy a kölcsönkapott kártya épp tuningmentes volt.
Számtalan tesztben látható hogy GTX660-al is simám elérhető 15%-os 3D teljesítmény növelés. -
fsb1000
nagyúr
Neharagudj már....
Te komolyan gondolod hogy ennyire eltérő architekturákat érdemes azonos órajelen tesztelni és összehasonlítani? Én úgy gondolom ez nem lehet releváns szempont mikor egy Pitcairn és GK106-ot hasonlítunk össze.Legalábbis én nem találkoztam ilyen tesztelési metódussal az ismert és elismert tesztoldalakon a két GPU tekintetében.
"Ha azonos órajeleken tesztelsz valamit, akkor tudod kideríteni hogy melyik kártya "erősebb", hisz nem zavar be az, hogy a kártyát a gyártó mennyire szabályozta le."
Ez nettó hülyeség, ilyet még a PH! új okoskái sem szoktak terjeszteni.
-
fsb1000
nagyúr
"ha nem értesz valamit akkor először olvas utána és azután kötekedj "
OK, annak hol olvashatok utána hogy te a "core to core" fogalmát miként kapcsolod a cikk tartalmához?
Hogy értsd:
Szerintem nem adekvát módon használtad a C2C kifejezést a megkezdett vitában, ezért kérdezem ezt, nem pedig kötekedésből. És úgy látom nem tudsz érdemi magyarázatot adni arra hogy mi a C2C összefüggése jelen cikkel.Clock to Clock esetén szerintem érdemes azonos órajelen tesztelni különböző architekturákat, itt pedig nyilvánvalóan nem ez volt a cél. Tehát ezért nem értem miért kevered ide a C2C-t.
---
(#119) zserbox: "mindig talál valamit"Nézd... úgy látom te nem kezeled magabiztosan a fogalmakat és engem utasítasz rendre. Találni csak akkor lehet valamit, ha valaki olyasmit ír le amely finoman szólva is magyarázatra szorul.
-
fsb1000
nagyúr
#72-ben leírtam az aggályaimat [link], de a boostal kapcsolatos véleményed utána született, ezért most már kicsit másképp gondolom, hogy a cikk címe miért nem az lett, hogy
Tuningolt HD7850 vs nem tuningolt GTX660
Nekem nincs semmilyen kifogásom a tekintetben, hogy kinek mit javasolsz, ez a magánügyed, de egy címlapos írásban én nem tartom célravezetőnek, hogy tuningolt kártyát hasonlítsunk nem tuningolthoz.
Persze elfogadtam, amit mások hoztak fel mentségedre, hogy csak kis hangsúlyeltolódás, meg első ilyen írásod... Ok legyen.De aztán jött az a hsz-ed, amelyben leírod, hogy szerinted gyak minden GTX660 tuningolt és ilyen szempontból jogos hogy a 7850-et felhúztad a 7870 szintjére (nem szó szerint, de a lényege ez), ez már nem tetszett és utánanéztem milyen VGA-d van és milyen vonalon mozogtál eddig.
Ezek után már nem is olyan meglepő és nem is annyira elnézhető az a kis "hangsúlyeltolódás". -
fsb1000
nagyúr
"A boost órajelnél feljebb is mehet a kártya programtól függően. Tehát nyugodtan lehet ezt egy tuningolt 660-nak tekinteni."
Én ezt olyan elfogadhatatlan állításnak tartom, amely megkérdőjelezi a cikked hitelességét és korábbi feltételezésemmel ellentétben mégiscsak felveti azt a kérdést is, hogy nem pártatlanul végezted és adtad közre ezt a tesztet.
Azért érthetetlen és elfogadhatatlan az idézett állításod, mert általában azt tartjuk "tuningolásnak", amit a HD7850-el csináltál, nem pedig azt ami a kártya gyári beállításai.
Ez a boost dolog meg esetleges túllépése nem attól függ, hogy userkém rányomja az utánégetőt, hanem tőle függetlenül a 3D-s "terheléstől" függően kapcsol be, tehát nem tekinthető tuningnak, mert egy olyan üzemszerű órajel, amit a gyártó határoz meg, nem pedig az user.Nem csak a VGA kártyáknál, hanem a CPU-knál is van hasonló megoldás, mégsem mondjuk azt hogy az Intel SB és IB cpu-knál kapcsoljuk ki ezt a funkciót tesztnél, hiszen az is "gyárilag" adott.
Kivéve ha valamilyen okból a versenytársnak akarunk kedvezni. -
fsb1000
nagyúr
Nem akarom műszaki szempontból kritika tárgyává tenni a cikked, és kösz hogy dolgoztál vele. Viszont vannak dolgok amik a műszaki léten túlmutatnak és egy teszt készítőjének meg a szerkesztőknek is van felelősége abban, hogy mi a másodlagos olvasata a cikknek, mi marad meg az egyszeri olvasóban. Felelősék azért, hogy egy korrekt mérés eredményei milyen formában és milyen kommentekkel jelenhet meg Magyarország legnagyobb IT orientáltságú portálján.
Ez az újságírás művészete. Olyat közölni amit konkrétan nem írunk le, de a másodlagos jelentésréteg az olvasóban valamennyire tudatosul. Én úgy látom ez a cikk akarva vagy akaratlanul ennek a folyamatnak részese is lehet.
(#78) gbors
Így van: Megfelelő tesztkörnyezetben igazolható az amit a mem OC-ról írtam (lásd tpu) és egy másikban meg cáfolható illetve gyengíthető az állítás. Kérdés hogy adott GPU teljesítmény és user elvárás/szokás mellet milyen beállításokkal játszanak egy adott játékot, illetve milyen mértékű CPU limit befolyásolja a mérést.(#76) kovsol
Azért az egy kicsit meredek lenne, ha azzal indokolnák az ATI tuningos összehasonlítását, mert a versenytárs Boost képes. -
fsb1000
nagyúr
"Szerintem még mindig sokkal inkább a tényekhez közelibb ez a teszt mint ami anno született a PH!-n hivatalos nvidia660-as tesztként."
Egyetértek a véleményeddel.
(#74) ricshard444
Ok igazad van.
Ezért is nem kezdtem el pedzegetni, hogy a bencsmárkos dolgokat is jó volna grafikonban megjeleníteni, mert így áttekinthetetlen. -
fsb1000
nagyúr
válasz
ricshard444 #68 üzenetére
Ebben akkor lenne igazad,
ha cikk címe ez lenne: GTX 660 vs. tuningolt HD 7850
vagy
ha a szerző a részeredmények után más kommenteket ír, pl következetesen így: a tuningolt HD7850 itt is lenyomta az alapórajeles GTX660-at ezek helyett:- Heaven-ben is lezúzta 1100-on a 660-at
- Ha csak pirinyócskát is, de itt is sikerült lenyomni a 660-at.
- Úgy tűnik, hogy ez a bench nem nagyon fekszik a 660-nak.Lehet ezek apróságoknak tűnnek, és magam sem hiszem hogy a szerző részrehajló lenne, de az ilyen "apróságokra" is illik odafigyelni egy cikknél.
-
fsb1000
nagyúr
Nem tudom milyen topicról beszélsz, tudomásom szerint sehol nem vagyok veled nexusban.
És szó sincs kiforgatásról, hiszen te tetted azt az állítást, hogy hd7850 esetén a saphire gyártmányoknál gyakoribb a BS hiba, és azt is te állítottad, hogy a gyártók nem közölnek erre vonatkozó információt.
Engem csak az érdekelt mégis honnan vagy ilyen bizonyos a hibaarányokban, ha nincsenek gyártói adatok.
De egy választ megkaptam. Köszi!
***********Idézlek:
"Az AMD már hónapokkal ezelőtt tudott a hibáról, és egy ideje a partnereit is informálta a problémás alkatrészekről. "
Gondolom nem sikerült eltussolni, mint az akadós dolgot, de azért kivártak pár hónapot hátha mégis." Sapphire a franciaországi kereskedőktől már visszahívta a készleteket, a jelenlegi tulajdonosoknak pedig kicseréli a rossz kártyákat."
Az ilyesmi előfordul a legjobb gyártóknál is. Ha tudják kezelni, akkor nem olyan nagy presztízsveszteség és a vásárlók nem fordulnak el a termékvonaltól.
-
fsb1000
nagyúr
Pedig érdekes adat lett volna....
Egyébként meg egy ilyen félkarú cikkben, ahol alapórajeles NVIDIA-t hasonlítanak tuningolt ATI-hoz legalább direktbe nem illik ilyet leírni:
Ha csak pirinyócskát is, de itt is sikerült lenyomni a 660-at.Persze hogy lenyomta mert volt rajta egy méretes tuning. Ez a mondat egyébként a Valley teszt után olvasható, aminek az eredményei:
HD 7850 -> 26,1
GTX660 -> 30,3
HD 7850 +OC -> 31,0A GTX660 eleve 16%-al megveri a 7850, de mivel van egy ATI-s tuningolt eredmény, ami 2% jobb, ezért mi marad meg az egyszeri olvasóban?
Ez : itt is sikerült lenyomni a 660-at.És akkor ne beszéljek piros szemellenzőről, ami a PH!-s VGA tesztek jó részét jellemzi? Lehet csak én vagyok erre allergiás? Vagy csak én képzelem?
Nem kell semmit félre mérni, csak a célnak megfelelő adatokat kell összehasonlítani és JÓ következtetést levonni. A szerző miért nem írta, hogy 16%-al jobb a GTX660? -
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
Én nem használta a "bérenc" szót, a többi megállapításod nem akarom vitatni.
Szerk:
Mielőtt valaki félre értené Pug utalgatásait:
Nálam nem születtek más eredmények mint eme tesztben, én a memória túlhajtás és a teljesítménynövekedés viszonyáról beszéltem, amiről egy szó sincs ebben a cikkben. -
fsb1000
nagyúr
Csak egy szokásos kérdés.
Az NVIDIA kártyát miért nem küldted túlhajtott órajelekkel a küzdelembe, mint az ATI-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest