- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
Most kijött az 1.0.3 as firssítés újabb frissítése: Márc 19. én frissítve.(verziószám ugyan az de újabb frissítés)
Valaki próbálja már meg hogy xperia s en megy e vagy sem.
(vagy azonos gpu n ) -
L4cKoO
csendes tag
válasz
SkyLine3000 #305 üzenetére
nem ertek nagyon a roothoz. meg sose csinaltam. de ha mas modja nem leszz muszaly leszek megcsinalni.
32 gigas kartyamra fer cumoBÚÉK ALL!!!
-
L4cKoO
csendes tag
válasz
Black-core #303 üzenetére
igen gon nekem is a 1.00 val megy csak az abaj hogy telefon memoriabol....valahogy nem lehet megcsinalni sdn legyen a dataja?
-
VMatteo
őstag
Concorde 7015ön elfutna?
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Asus tf101 kevés lenne hozzá mert nem támogatott eszköz a play szerint. Ha elég akkor, hogyan tudnám rávarázsolni a gépre?
-
L4cKoO
csendes tag
Hello
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!!nektek a dataja a memoriakartyan van?
sony go-mon ha atrakom a memoriakartyara az adtokat.akkor fekete kep. és nem indul a game.
meg mindig csak a 1.01 nek van dataja??
gomon csak az indul el a többi 1.02 apk stb val fekete a kep
THX
BB
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Black-core #296 üzenetére
Az nem annyira gáz. Én Lance kimentése miatt szívtam anno nagyon sokat. Az még egy dolog volt, hogy élve megmentem, de élve kórházba vinni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Black-core #294 üzenetére
Nem biztos, hogy tudni szeretném mi lesz azokban a küldetésekben, ahol távcsövessel kell lőni, időre...
-
ESP
őstag
válasz
SkyLine3000 #289 üzenetére
Ez igaz.
Anno még gépen is megfogott jó pár küldetés, billel meg egérrel is.
-
SkyLine3000
addikt
Ahogy a magyar nyelvet bele lehet tenni, úgy a mentést is ki lehet operálni, mivel nincs eldugva, csak azért telón vagy tabon sokkal nehezebb játszani, mint asztalin. Ebből kifolyólag kíváncsi lennék, h ki játssza ki 100%-ra? Én biztos nem. Jön egy nehéz küldi, aztán annyi.
-
ESP
őstag
válasz
SkyLine3000 #287 üzenetére
Na milyenre? Androidosra.
Valaki kijátsza, aztán a mentését csak ki lehet operálni.
-
SkyLine3000
addikt
Arra sztem még várhatsz egy darabig, míg lesz androidos 100%-os mentés...
Ha nem pc-sre gondolsz akkor milyenre? Annyit tudok, h a 3-nál is próbálták pl a pc-s mentést, de azzal nem sikerült.Keeperv85 : Nálam volt, h simán kidobott, meg volt, h úgy lefagyott, h a telót is alig bírtam kikapcsolni. De mindig 10-15 perc körül következett be. Akármit csináltam.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #284 üzenetére
Nekem szintem mindig kilépett a séfnél, de soha sem fagyott le. FC-vel meg pláne...Még akkor sem FC-vel lépked ki, mikor a Grand X-en próbálom elindítani. Simán kidob.
-
ESP
őstag
válasz
SkyLine3000 #284 üzenetére
PC-s mentést jó hogy nem lehet de valamit csak be lehet
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Black-core #283 üzenetére
A 100%-os mentés gondolom, úgy gondolta, h a pc-s mentést be lehet-e tenni.
Soxor raktam fel a különböző verziókat és emiatt soxor kezdetem előröl a játékot, de nekem sosem lépett ki a szakácsos küldinél, mindig simán megcsináltam.
Viszont ezzel a random FC-vel csinálhatnának vmit, mert qrva idegesítő. Addig nem is fogok játszani vele, amíg meg nem oldják. Ha marad, akkor többet föl sem teszem.ESP: a 3nál sem lehetett berakni a pc-s mentést, így gondolom, itt sem lehet. A 3nál viszont vannak trükkök, h már az elején át lehessen menni mindkét szigetre. Én át is mentem.:-)
-
Black-core
aktív tag
Van már 100% os mentés?
Nem úgy volt h a séfes küldetésen nem lehet továbblépni mert kilép?
Szerk. Volt időm nekem is több órát eltölteni a játékkal és jelentem nekem is kilép random kb fél óránként. De szerintem ez nem vészes mert van benne valami automatikus mentés ami elmenti azt az állást ahol legutoljára voltunk.
-
ESP
őstag
Androidon be lehet tenni valahogy 100%-os mentést?
-
iOnizer
tag
http://www.youtube.com/watch?v=XZAPBdp5QqI&list=UUwlszoWRqaOdFjUxNFVEVWw&index=1
Kicsit rossz az irányítása xDD
-
Zoli54213
aktív tag
válasz
Black-core #274 üzenetére
Nekem meg a GTA3 fut jobban mint a Vice City. Nagyságrendekkel. Ráadásul a VC mint mondtam ki is lépked, mindezt egy játékra kihegyezett telefonon (XPlay), amin elvileg le is tesztelték. Szerintem nem volt itt semmiféle teszt................ No comment.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Black-core #276 üzenetére
Én sima 2.3.6-os GB-vel toltam. Nem akadt el a menünél, lehetett játszani vele, addig, míg be nem következett az FC.
-
Black-core
aktív tag
Szerintem az android verzió is sokat számít. Nálam csak a 4.1 jelly bean androidal megy. Az előtte való verziókkal már a menüben elakadtam.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Black-core #274 üzenetére
Nálam a 3 sokkal jobban fut. Semmi lagg, nem fagy, szép. Ebből a vc-nél egyik sem valósult meg, csak az első alacsony graf beállítások mellett. De még a csúnyább graf sem érdekelne, ha nem lenne állandóan FC.
-
Black-core
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #272 üzenetére
Igen ez érdekes. De jobban fut mint a GTA 3.. Egyébként nekem 1.0 val megy normálisan csak. 1.1 el meg 1.2 vel vagy el sem indul vagy kilép1-2 perc múlva még a menüben..
Szerk. Vagy amire még gondolni tudok h nem játszottam elég sok időt vele egy huzamban
-
Terkk
tag
nekem fut maxon SGS2-n semmi akadás, de FC van állandóan 10-30 percenként, így nem lehet játszani, pedig FC nélkül egész nap tolnám mobilon
jó lenne ha már csinálnának valamit az FC-k ellen, már van 1.03 de láttam hogy másoknak abba is állandóan FC van ugyhogy le se töltöm, nekem 1.02 van ez is FC állandóan meg az 1.01 . 1.0 is, már minden verziót kipróbáltam SGS2 vel mind FC 10-30percenként..
1.03 már nincs kedvem letölteni, sokan írták hogy az is ugyanúgy kifagy..
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Black-core #271 üzenetére
Több helyen olvastam, h soknak kifagy különböző telókon. Azért is érdekes, mert a Defy gyengébb pölö, mint a Galaxy W. Vmi más szar lesz a levesben...
Tegnap is úgy lefagyasztotta a telót, h csak úgy tudtam újraindítani, h 8mp-ig nyomva tartottam a bekapcs gombot. Előtte viszont vaj simán futott... Aztán egyszer csak hip-hopp, pity-putty, fagyi... -
Zoli54213
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #269 üzenetére
Nekem még a legalacsonyabb graf beállításon is, ami tiszta pixeles, beszaggat ha sok jármű van a képen....
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Zoli54213 #268 üzenetére
Nálam ugyanez Galaxy W-n. Mondjuk alacsonyabb graf beállításokkal jól fut, de FC állandóan van 10-15 perc után. Úgyh én le is töröltem, nem érdekel tovább. Bezzeg a Most Wanted simán fut, röccenés nélkül. Még a Real Racing 2 is jól fut, pedig ezek grafikailag sokkal szebbek...
Úgyh no comment. -
Zoli54213
aktív tag
válasz
Black-core #267 üzenetére
Nekem Xperia Play-en laggol, és Force Close-ol 15 perc után........komolyan mondom egy játéktelefonra így kiadni valamit....optimalizáció egy nagy büdös 0. :/
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Black-core #264 üzenetére
Sajnos az nem fog bejönni, ugyanis a PC-s verzióban az a szöveg volt rossz, hogy "Most menj a fegyverbolthoz" (Vagyis valami ilyesmit írt), itt viszont akkor fagy ki, mikor a 3 tag elkezdene kergetni vagy még előtte. Egyféle megoldást találtam csak: amilyen gyorsan csak lehet el kell ide jutni, ugyanis a küldetés megkezdése után elkezdi az összes ramot megenni a vas. (Memory Leak)
Viszont hiába vettem meg, a tabletemen ment szépen, de mivel már csak a Grand X van meg, ezen felejthetem...
-
Black-core
aktív tag
válasz
Black-core #264 üzenetére
Egy két nap szórakozás után ( különböző romok cserélgetésével ) nekem is sikerült elindítani a defy-men! Köszönet a Rockstarnak!
-
Terkk
tag
válasz
SkyLine3000 #262 üzenetére
Ez rögtön a 2. vagy 3. küldetés.. a neve Back Alley brawl, ha elkezdem azt a küldetést egy fél perc mulva mindig kifagy, de ha nem kezdem el akkor nem fagy le akármeddig játszok, de igy nem tudok küldetéseket csinálni.. :S
-
SkyLine3000
addikt
Ha arra a séfesre gondolsz, amikor el kell venni tőle a mobilt a sikátorban, az nálam viszont egyszer sem fagyott le. Simán megcsináltam.
Vhogy a VC-t sztem kicsit elqrta a Rockstar. A Gta3-al nem volt semmi. Felraktam, ment hibátlanul.
Ez meg...
Mondjuk azért érintőn egyiket sem leányálom játszani. Bill+egér az utolérhetetlen. Itt bele sem merek gondolni, h pár küldit h lehet megcsinálni érintőről... -
Terkk
tag
válasz
SkyLine3000 #260 üzenetére
Nekem csaka séfes küldetésnél lép ki!! Ha nem inditom el azt a küldetést akkor nem fagyott le még sosem, de így nem tudom tovább vinni a küldetéseket
valaki adjon a séf utáni küldetéstől egy mentést légyszi!!
-
SkyLine3000
addikt
Én is észrevettem, h a data elvileg ugyanaz, (idáig akárhonnan szedtem le, mind byte-ra megegyezett), mégis volt, amivel elindult a gém, volt, amivel meg nem.
Én már nem is foglalkozom a gémmel, hacsak a FC-t nem oldják meg vhogy. Mert azért bosszantó, h beállítottam a grafot úgy, h tényleg szépen fut, nem laggol, de állandóan kilép egy idő után. -
Higgs
csendes tag
"XAPK file validation failed" Ezt irja ha megnyitom
-
Terkk
tag
galaxy s2-n minden maxon megy rendesen a VC gyári 4.0.3, csak a chef küldetésnél állandóan kifagy, de olvastam hogy ott másnak is.. valaki tudna egy mentést a chef küldetés után ?
-
Tenager18
senior tag
Hát nem tudom,nekem a Window N70-es kínai csodatáblámon megy mind a kettő rendesen...grafika fullon,és semmi akadás,nem lép ki magátol soha!Annyi változás volt nálam,hogy az 1.0.1apk-val lefagyott a tablet,ha PS3 joystickal indítottam el a játékot....ez 1.0.2-vel megjavult,igy már megy ezzel is...nem értem hogy sokaknak miért ilyen problémás
-
L4cKoO
csendes tag
válasz
SkyLine3000 #253 üzenetére
Hello
nekem az apk az 1.02es a data 1.01 es es akkor nem indul el a game csak fekete kepO
1.01 apk. 1.01 dataval megy jol fullon.mi az ujitas a 1.02 databa? THX
-
Tompo92
senior tag
Hali..
Valaki megtudja miért akad meg laggol össze vissza a vice city a telómon?
Samsung Galaxy Nexus tulaj vagyok és szerintem egy ilyen kaliberü telón nem kéne hogy akadjon.
Azt vettem észre hogy fullon is meg lowon is ugyan úgy akad az egész :S -
Higgs
csendes tag
válasz
SkyLine3000 #253 üzenetére
rendben köszönöm, akkor tovább próbálkozom
-
Higgs
csendes tag
-
Higgs
csendes tag
sziasztok.
mitől lehet hogy miután rámegyek a start gamera betölt és kidob?galaxy s2 gyári rom. A játék piratebayrol van
-
Black-core
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #248 üzenetére
Nálam a menünél megáll
-
SkyLine3000
addikt
Nem értem ezt a gémet. Beállítottam optimálisra a grafot, de akármit csinálok, általában 15 perc után FC. Pedig simán, akadozás mentesen fut addig. Tök mindegy, melyik verzióval próbálom, minddel ugyanaz.
Fszér nem csináltak egy 1:1 átiratot. Semmi gond nem lenne.
De ezt az FC-t már elég sok helyen olvastam, többféle telón. -
Tenager18
senior tag
Nálam okés a javitás,nem fagyasztja le a gépet,ha joyal indítom el a játékot
-
Vyndree
őstag
Tegnap kijött 1.02-es
What's in this version: (Updated: Dec 13, 2012)
Addressed an issue that prevented players from downloading the full game. Thank you for your support.
Fixed “XAPK Validation Failed” error
Fixed crash experienced by some Samsung Galaxy S2 users after the latest firmware update
Various bug fixes -
Baxo89
tag
Hali!
A magyarítással xarakodom, töröltem az apk-ból a nyelvi fájlokat és úgy helyeztem a teló memoriájába. OBB mappába mikor felmásolom a gtavc-t(obb 1,2gb) és amikor telepítem a módosított apk-t, Elindul a játék müködik meg minden, de nem jön létre az Android mappában a com.rockstar... stb mappa és nem tudom kicserélni a nyelvi fájlokat így magyarra. Az obb-ben marad a játék, de az ilyen betömörített obb állomány amiben gépen winrarral bele tudok nyulni, de nem engedi kicserélni a fájlt, főleg nem telón, mert ott meg sem tudom nyitni. Hogy kell ezt a magyarítást megoldani? -
Barell
senior tag
Valaki nem tudja mi féle javításokkal rendelkezik a ma feltöltött 1.0.1-es verzió?
-
Red_Bull
aktív tag
Nagyon jó lett, imádom a VC-t
-
Végre nálam is megy, nagyon király!
-
Dr. Mózes
aktív tag
Alcatel ot-995-ön közepes grafikán akadásmentesen fut, már amikor nem lép ki magától. Bár sztem ez nem a telefon, hanem a játék hibája, mert a kommenteket olvasgatva nem csak nálam fordul ez elő. Úgyhogy akinek megvan egy jó verzió, ami nem lép ki, az legyen szives küldje el pm-ben a linkjét.
-
-
Tenager18
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #234 üzenetére
Ment segítő pü
-
Akinek működik az legyen kedves írjon nekem. Nem tudom az sd fájlokat bemásolni...
-
törölt tag
válasz
SkyLine3000 #229 üzenetére
Tudnál dobni egy PÜ-t légyszívés hogy honnan szedted le, mert nekem ami fent van játszhatatlan LwW-n...
Nem is lag miatt, hanem mert sokszor kidob a játék, lehet kevés a RAM, pedig indítás előtt is van 200 MB szabad... Hátha egy másik apk-val jobb lenne, mert ahogy elnézem másoknak nincs ilyen problémája hasonló telefonokon. -
Nálam sajnos nem megy.
(((
-
SkyLine3000
addikt
Leszedtem máshonnan és sikerült úgy belőnöm, h egész jól fut és nincs annyira lecsupaszítva grafikailag sem.
Annak meg semmi köze hozzá, h Samu. Ahol olvastam, h ilyen hardverrel másnak is röcög, ott volt Sony, Samu, Lg, minden. Volt, akinek még kétmagos Lg-n is laggolt. Viszont volt Samu Galaxy S Plus-os (aminek detto ugyanaz a hardvere, mint az enyémnek) és azt írta, h tök jól megy rajta.
Azért érdekes, mert pl a Most Wanted faszán fut, vagy az Asphalt 7 és azért azok grafikailag szebbek. -
Barell
senior tag
válasz
SkyLine3000 #225 üzenetére
Hát akkor valami gebasz van nálad. Mondjuk hogy Samsung van a kezdben.
-
SkyLine3000
addikt
Nincs fent. Máshol van fent.
Egyébként nem értem. Olvasgattam fórumokat. Hasonló hardverrel rendelkező telókon, mint az én W-m, a legtöbbnek laggol, de van, akinek simán megy. Van, akinek még 2 magos telón sem fut jól, vagy el sem indul.
Ha lepucolom a grafikai beállításokat, akkor egész jól megy, csak hát úgy nem vmi szép. -
ray95
csendes tag
fenn van google play-en???
mert én nem találom :/ -
SkyLine3000
addikt
Akkor vmi nem stimmel, mert ha Playen megy hibátlanul, akkor a W-n is kellene, mert ugyanaz a hardver, csak a W 1,4ghz-es, tehát erősebb.
Mondjuk fel vannak cserélve nálam a tárak. De a 8gigás sd-m class10-es, tehát nem lassú. Sőt, a tesztek szerint gyorsabb (antutu), mint a belső tárhely. -
Barell
senior tag
Na végre fent van. Xperia Play-en hibátlan. Holnapra van program...
-
Balázs1621
senior tag
Nexus 7-en tökéletesen megy.
-
Barell
senior tag
Nekem is mindjárt fent lesz. Nagyon várom, tudtam ha már mikulásra nem akkor szülinapomra itt lesz.
-
JDM_Style
tag
Így egy pár óra játék után, nem találtam hibát
Egyszerűen minden tökéletes. Az irányítás is hibátlan.
-
ComptonLA
tag
válasz
Tenager18 #215 üzenetére
Sikerült nehezen elindítanom, mert először hibát írt ki. De végül egy másik apk-val megy.
Viszont csalódottságomnak kell hangot adnom, mert a Galaxy W-en nem fut vmi túl fényesen. Soxor laggol. A gta3 vaj simán megy, még a Most Wanted is, de a VC nálam nem az igazi. Még várok kicsit, hátha lesz újabb verzió vagy vmi (3-nál sem a Play-es volt nálam a jó, hanem egy speckó Adrenos, amivel fasza), aztán ha több variáció után sem fog simábban futni, akkor uninstall. Egy játék miatt tuti nem fogom lecserélni a telóm.
Úgy látszik az 1,4cpu/Adreno 205 kombó nem elég neki. Pedig azt hittem a pc-ből kiindulva, h simán fog menni.
Pedig a grafikánál is eléggé levettem a beállításokat. -
Tenager18
senior tag
válasz
SkyLine3000 #214 üzenetére
Amugy kinek hogy fut a masináján??
-
Tenager18
senior tag
válasz
SkyLine3000 #210 üzenetére
Épp ellenkezőleg történt.....ki volt kapcsolva...azt be kellett kapcsolnom,és máris normális képet adott
Köszi azért,nélküled nem jöttem volna rá
-
Tenager18
senior tag
válasz
SkyLine3000 #210 üzenetére
-
HaZsolt
őstag
Észrevettétek, hogy picit turbóztak a grafikán is? Árnyékok szebbek, a kocsik alja\motorja jobban kidolgozott lett, illetve a jobb felső sarokban lévő fegyverikonok is szebbek. Óriási játék imádom
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Rockstar Games sikerjátéka hamarosan okostelefonokra és táblagépekre is elérhető lesz.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest