Hirdetés

GTA: Vice City Android és iOS modellekre

Hétfőn lesz pontosan tíz éve a GTA: Vice City játék megjelenésének, a PlayStation 2-re íródott verzió ugyanis 2002. október 29-én látta meg a napvilágot. A Grand Theft Auto sorozat egyik legsikeresebb tagjáról van szó, mely a nyolcvanas években (egészen pontosan 1986-ban), egy fiktív városban játszódik, melyet Miamiról modellezett a fejlesztőcsapat. A cél ugyanaz, mint a sorozat többi részénél, hősünk kisstílű gengszterből komoly maffiózóvá növi ki magát a történet folyamán. A fejlesztők a fő szál mellett apróbb küldetésekkel és kihívásokkal tarkították a játékmenetet, többek között pizzafutárként és taxisofőrként is tevékenykedhetünk a városban. Az illusztris dátumra való tekintettel a játék Android és iOS platformon is megjelenik, nyilatkozta a játékot fejlesztő Rockstar Games.

A Rockstar Games egyébként nem először kacsint a mobilplatformok felé, a csapat több játékkal is képviselteti magát az alkalmazásboltokban. A GTA sorozat harmadik része tavaly decemberben jelent meg iOS és Android platformon, a Max Payne idén tavasszal bukkant fel az említett rendszereket futtató készülékek piacterein. A GTA: Vice City pontos megjelenési dátuma nem ismert, a nyilatkozat szerint még az ősz során megérkezik a játék. Hamarosan érkezik a támogatott készülékek listája is, mely a fejlesztőcsapat hivatalos oldalán lesz látható.

Azóta történt

  • Hétvégi játékajánló

    Néhány új androidos játékot mutatunk be, melyek között a hack-and-slash, a stratégia és a játéktermi stílus is képviselteti magát.

  • Hétvégi játékajánló

    Android és iOS alá is megérkezett a várva várt GTA: Vice City és a Modern Combat 4.

Előzmények

Hirdetés