- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ComptonLA
tag
válasz
Tenager18 #215 üzenetére
Sikerült nehezen elindítanom, mert először hibát írt ki. De végül egy másik apk-val megy.
Viszont csalódottságomnak kell hangot adnom, mert a Galaxy W-en nem fut vmi túl fényesen. Soxor laggol. A gta3 vaj simán megy, még a Most Wanted is, de a VC nálam nem az igazi. Még várok kicsit, hátha lesz újabb verzió vagy vmi (3-nál sem a Play-es volt nálam a jó, hanem egy speckó Adrenos, amivel fasza), aztán ha több variáció után sem fog simábban futni, akkor uninstall. Egy játék miatt tuti nem fogom lecserélni a telóm.
Úgy látszik az 1,4cpu/Adreno 205 kombó nem elég neki. Pedig azt hittem a pc-ből kiindulva, h simán fog menni.
Pedig a grafikánál is eléggé levettem a beállításokat. -
Black-core
aktív tag
válasz
Tenager18 #129 üzenetére
Én arra vagyok a legkíváncsibb hogy miben fogják felújítani. Mert a legtöbb cikkben,amit olvastam erről az átdolgozásról,azt írják hogy kissé felújított verziót kapunk. Egyébként nem tudom hogy ismeritek e a Vice City - Gta IV motorra átírt, Vice City rage változatát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- XPEnology
- Viccrovat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged