- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Ahogy a magyar nyelvet bele lehet tenni, úgy a mentést is ki lehet operálni, mivel nincs eldugva, csak azért telón vagy tabon sokkal nehezebb játszani, mint asztalin. Ebből kifolyólag kíváncsi lennék, h ki játssza ki 100%-ra? Én biztos nem. Jön egy nehéz küldi, aztán annyi.
-
SkyLine3000
addikt
Arra sztem még várhatsz egy darabig, míg lesz androidos 100%-os mentés...
Ha nem pc-sre gondolsz akkor milyenre? Annyit tudok, h a 3-nál is próbálták pl a pc-s mentést, de azzal nem sikerült.Keeperv85 : Nálam volt, h simán kidobott, meg volt, h úgy lefagyott, h a telót is alig bírtam kikapcsolni. De mindig 10-15 perc körül következett be. Akármit csináltam.
-
Black-core
aktív tag
Van már 100% os mentés?
Nem úgy volt h a séfes küldetésen nem lehet továbblépni mert kilép?
Szerk. Volt időm nekem is több órát eltölteni a játékkal és jelentem nekem is kilép random kb fél óránként. De szerintem ez nem vészes mert van benne valami automatikus mentés ami elmenti azt az állást ahol legutoljára voltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged