- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
#42431471 #15 üzenetére
Igaz nem ismersz ezért nem is tartozom a 3 közül egyik csoportba sem.
Nem gondolom ,hogy ha egy átlag júzer kezébe adsz egy droidot vagy egy WP-t akkor tanulnia kéne bármit is, persze a megszokás fennáll de szerintem mindkét rendszer esetén. Mint írtam használtam mindenféle OS-t így hidd el össze tudom hasonlítani,kiváncsi lennék te mire használod ami mondjuk wp alatt nem megoldható. Igaz a piaci részesedés valóban téged támaszt alá ,de mint írtam úgy gondolom ebben keményen benne van a marketing. Nem egy ismerősöm van aki droidról meg ios-ról váltott és senki nem küldött el a bánatba, hogy milyen sz@rt ajánlottam neki.Burt1793 : a tárcsázó pont nem jó példa mert tudja
-
Воланд
titán
válasz
#42431471 #21 üzenetére
a droid eseteben van csillio launcher, gyartokent eltero felulet es gesztusok, de azt aztan nem kell tanulni.
"Nem a hardver, nem az ár és nem az elérhetőség az oka... túl sok minden más nem marad
"
de, eleg sok minden mas marad. elegge egyszeru gondolkodassal kozelited meg a problemat.
-
Burt1793
veterán
válasz
#42431471 #15 üzenetére
Részben igazad van, de nem azért, mert a wp-t meg kéne szokni, hanem mert hiányosak, kevesebbet tudnak az alkalmazások és azt is néha rosszul. 930-on a gyári appok is szenvedtek, a zenelejátszó az elején folyton leállt, az IE ide-oda ugrált, egy évbe telt ezeket javítani. A facebook és messenger app-ok nagyon lassúak voltak a 930-on is, sok volt a töltögetési idő. Ha egy oldal vagy ember feltöltött egy albumot a profiljába, azt gyökketővel tudtam végignézni, droidon meg folyamatosan lapozgatva is működik a dolog. Nagyon sok ilyen kis hibája volt, kis megakadás helyett meg betöltés... feliratokat nyomott az arcomba. A tárcsázó részhez meg annyit, hogy nem tud a számokat írva nevekre szűrni, mint más platformok telefonjai, vagy a régi nokiák... Ja és tudom, most mindenki azt mondja majd, hogy ez hülyeség, csak nekem volt szar, vagy utálom a wp-t, de nem. Csak nektek is ki kéne próbálni mást és akkor lenne összehasonlítási alap.
-
gretzky77
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Facebook és Messenger
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged