- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
gretzky77 #35 üzenetére
Pont ezt nem kell megtennem, minden este némítgatni. Mert jönnek emailek este is, és régebben nem egyszer felébredtem rá. Kikapcsolni meg nem akarom, mert bármikor elérhető szeretnék lenni (ha lenémítod akkor meg mindenkinek néma lesz, ha családtag hív akkor is). A Spotify meg megy wp alatt is, persze, csak Droidon sokkal jobb, ezt nem tudom kellőképpen érzékeltetni, próbáld ki egymás után a kettőt. Amíg használtam a connect sem volt elérhető, így telefonról tudom vezérelni a htpc-n futó Spotify-t, ez így sokkal kényelmesebb mintha direktben kellene. Ezeket mind csak akkor érti meg az ember, ha kipróbálja másik platformon. Péromnak Lumia 640 van, neki tökéletes, nem is akar mást, tehát van célközönsége, nem vitatom, csak egyrészt már nem az a stabil és fürge OS ami egykoron volt (a korábbi Lumia 620-a rendszeresen újraindult, vagy belassult), egyre több a bug, tudásban elég messze áll mindkét konkurenstől, a rendszer sajátosságait sem sikerül rendesen kiaknázni (interaktív élő csempék ki tudja mikor lesznek, ha lesznek egyáltalán) a kinézetről pedig jobb ha nem is beszélünk, a szögletes csempék mellett drót ikonok ás ovális kapcsolók csudaszép harmónia.
-
Воланд
titán
válasz
gretzky77 #26 üzenetére
igazabol ugy vagyok vele, hogy ez egy os, amit emberek keszitettek, szoval jo mar nem lehet.
sajnos a w10 jelenlegi allapotara ez hatvanyozottan igaz. valami nagyon felrecsuszott a fejlesztest illetoen es ezert "ekezem" folyamatosan. vedeni meg nem az os-t vedem, hanem ez az ostoba, minden tenyt nelkulozo altalanositas zavar. a wp sikertelenseget nem lehet ilyen szog egyszeru tartalmi elemeket magaban foglalo mondatokkal "megmagyarazni". meg ilyen hulyesegeket is teljesen felesleges leirni, hogy a wp-t tanulni kell, mas os-t meg nem.
amugy meg egy szoftverfejleszto cegnel vagyok rendszergazda es eleg sok kutyu megfordul nalunk.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
gretzky77 #32 üzenetére
Valószínűleg az éjszakai üzemmódra gondol (ne zavarjanak üzemmód).
Egy évig WP-t használtam, samsungra se az eladó beszélt rá, tudtam mit akarok és pont azt mondjuk, hogy értjük, hogy neked miért felel meg a wp és, hogy miért nem felel meg sok embernek.
(#33) Zsolt_72: Ez nem vicc volt, ugyanazon a wifin egy jóval gyengébb hardverű androidos telefonnal jobban együttműködnek az MS appok és az zavar, hogy a hibákat sokkal tovább kellett elviselni, droidon gyorsabban javítanak.
Na mindegy, engem ez az új telefon érdekel, egy olyan bőrhatású, fémkeretes 15 ezres tokkal biztos rögtön megdobnám.
Kérlek írjatok majd beszámolókat, reméljük jön majd még sok jó minőségű w10-es microsoft, lesz választék és akkor majd vissza lehet térni 1-2 év múlva. -
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #25 üzenetére
woland , Zsot
Woland téged néha nem tudlak hova tenni. Ne érts félre néha úgy érzem más topicban , hogy nem nagyon kedveled a wp-t ugyanakkor pedig néha, mint itt is azért megvéded. Sejtem csak hogy ilyen vonalon dolgozol, nem titok hol?
Amúgy így közel a 40-hez ( de sz@r még leírni is ) lehet, hogy a wp-hez kell egy fajta érettség, kérem ezt senki ne vegye magára nem pejoratív értettem, de gondlom a fiatalabbakra jobban hatnak a csilli villi dolgok!
-
törölt tag
válasz
gretzky77 #14 üzenetére
Én 3 típust ismerek akik windowsos telefonnal elégedettek:
- mindegy neki, csak telefonálni akar. Tökéletes mert olcsón jó hardvert kap, legalább nem fog laggolni a tárcsázó mint egyek olcsó droidos telefonokkal.- csak a NOKIA a telefon. Beragadt neki 20 évvel ezelőttről, fogalma sincs milyen a többi.
- Olcsón akar erős hardvert kapni.
Mind a 3 típusra igaz: vagy nem számít neki milyen a felhasználói élmény, vagy meg tudja magyarázni miért köt ekkora kompromisszumot: olcsón kap jó hardvert.
Nem azt mondom, hogy ne lehetne használni a WP-s telefonokat. Biztosan lehet ha az ember eléggé megtanulja, és hozzászokik. Csak pont ez a baj, a többit nem kell tanulni meg szokni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged