Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Burt1793
veterán
válasz
gretzky77 #32 üzenetére
Valószínűleg az éjszakai üzemmódra gondol (ne zavarjanak üzemmód).
Egy évig WP-t használtam, samsungra se az eladó beszélt rá, tudtam mit akarok és pont azt mondjuk, hogy értjük, hogy neked miért felel meg a wp és, hogy miért nem felel meg sok embernek.
(#33) Zsolt_72: Ez nem vicc volt, ugyanazon a wifin egy jóval gyengébb hardverű androidos telefonnal jobban együttműködnek az MS appok és az zavar, hogy a hibákat sokkal tovább kellett elviselni, droidon gyorsabban javítanak.
Na mindegy, engem ez az új telefon érdekel, egy olyan bőrhatású, fémkeretes 15 ezres tokkal biztos rögtön megdobnám.
Kérlek írjatok majd beszámolókat, reméljük jön majd még sok jó minőségű w10-es microsoft, lesz választék és akkor majd vissza lehet térni 1-2 év múlva. -
Burt1793
veterán
válasz
#40993792 #29 üzenetére
Így érthető a dolog, ha nem használnék közösségi szopató alkalmazásokat, nem lett volna összességében annyi problémám a telefonnal, hogy megváljak tőle.
Az meg, hogy melyik platform milyen gazdag, milyen értelmiségű és milyen érettségű emberekhez köthető biztosan nem ilyen fekete-fehér, szóval ilyet ne is mondjatok. Van aki kapja a legújabb iphone-t, van akinek "csak" egy Lumia 640-re van pénze, van, akinek fontosak a letölthető app-ok, van akinek nem, de ettől még nem feltétlenül érettebb az, aki csak telefonál, emailezik és kamerázik a telefonjával.(#30) Dave™ : Pontosan, nekem a 930 használata közben lett egy 250 gb-os onedrive tárhelyem, nagyjából szenvedés volt a onedrive app, droidon meg szalad és tele van mindenféle plusszal. Office is nagyon jó, bár inkább csak olvasásra használom. Ugyanannyi ram van ebben a samu-ban, mint a 930-ban és tényleg jobb a multitask a samunál, pedig touchwizes szar, valahogy működik. Ja és ez snapi 410 a 800 ellen... bőven elég.
-
Burt1793
veterán
válasz
#42431471 #15 üzenetére
Részben igazad van, de nem azért, mert a wp-t meg kéne szokni, hanem mert hiányosak, kevesebbet tudnak az alkalmazások és azt is néha rosszul. 930-on a gyári appok is szenvedtek, a zenelejátszó az elején folyton leállt, az IE ide-oda ugrált, egy évbe telt ezeket javítani. A facebook és messenger app-ok nagyon lassúak voltak a 930-on is, sok volt a töltögetési idő. Ha egy oldal vagy ember feltöltött egy albumot a profiljába, azt gyökketővel tudtam végignézni, droidon meg folyamatosan lapozgatva is működik a dolog. Nagyon sok ilyen kis hibája volt, kis megakadás helyett meg betöltés... feliratokat nyomott az arcomba. A tárcsázó részhez meg annyit, hogy nem tud a számokat írva nevekre szűrni, mint más platformok telefonjai, vagy a régi nokiák... Ja és tudom, most mindenki azt mondja majd, hogy ez hülyeség, csak nekem volt szar, vagy utálom a wp-t, de nem. Csak nektek is ki kéne próbálni mást és akkor lenne összehasonlítási alap.
-
Burt1793
veterán
Köszi az írást, remélem lesz folytatása mondjuk pár hét múlva, amint kicsit jobban megismered, belakod a rendszert. Nekem egy időre elegem lett a wp-ből a 930-cal, de egy igényes külsejű wp-re szívesen visszatérnék majd idővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged