- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flagstaff
tag
A hírt látva volt némi
hogy nekem is pont nemrég kellett megrendelni a Stratost, de aztán hamar megnyugodtam hogy jó lesz az mert ez nem vízálló. Nyilván tusolni épp lehet benne, de a vízállóság nem merülhet ki ennyiben egy sportóránál. Ahol előfordulhatnak vizes sportok is. Bár a Xiaomi/Huami az úszáson kívül más open water sportot nem ismer a Stratosnál, egy evezős sport mód még jó lenne és igény is mutatkozna rá a tulajok részéről sztem. Ezeknél a sportoknál is előfordul hogy az ember úszni kényszerül. ezért a valódi vízállóság van akinek szempont.
Tavaly a N5-ömet sikerült beáztatnom vitorlázás közben egy borulásnál, akkor megfogadtam hogy nem lesz még egyszer olyan cucc nálam a vízen ami nem teljesen vízálló. Két órát ázott a szószban mire sikerült kiszednem az elvileg vízhatlan rakodó/légrekeszből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Oneplus 11 tokok 3db(2db gyári)
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest