- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecizero
senior tag
Az igéret szép szó ha be tartják úgy jó. Hát sajnos az igéretet nem tudtam betartani. Nem lesz xiaomi amazfit verge videó !
Nem azért mert sz@rok én rá amit mondtam. Csupán annyi, hogy nagyon gyorsan meg is szabadultam tőle. Kb egy órát volt meg nekem.
Ami nagyon nem tetszett benne az az volt, hogy telefonálásra alkalmatlan volt. Valami ocsmány minőségben hallottam a hívó felet. Ja ő nem hallott szinte semmit amikor én beszéltem. A kijelző az álom szép volt. A menű rendszer is valami ócska kínai okosórára hajazott. A telefon névjegyzék az órán nagyon gyatra és lassú volt. Pl ha zs betűs névre akartam menni akkor kb 5 perc volt mire oda tudtam menni.
Még egyszer elnézést szeretnék kérni hogy az igéretemet nem teljesítettem.
Az extreme digitalba vettem helyette egy samsung galaxy s3 frontiert. Ez teszi a dolgát és úgy működik ahogyan az kell. 69990 ft volt. -
snecizero
senior tag
Elvileg holnap megjön a verge okosórám !
Fogok csinálni róla egy videó tesztet. Ha esetleg lenne kérdés amit szeretnétek látni a teszt videón. Akkor szívesen megcsinálom ha kéritek.
-
snecizero
senior tag
Hamarosan lehet hogy én is beszerzek egy ilyet. Stratos és ez között vaciláltam sokat. Ez legalább egy teljes értékű okosóra. Ezen már lehet hívást fogadni és kezdeményezni. Mondjuk lehetne olyan kijelzője mint a stratosnak. Avval tuti lenne.
-
snecizero
senior tag
Lehet hogy hülye kérdés, de ezen az órán mire jó a mikrofon és a hangszóró ? Lehet a hívásokat felvenni és az órába beszélni ? Bip ről váltanék, de a stratos és ez között gondolkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest