- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qwery
tag
Ma frissítettem az órát és azóta nem működik a duplakoppos ébresztés. Másnál is ez a helyzet?
-
Qwery
tag
Léptetni lehet, de nekem beragadt a vezérlő sáv és a YT app bezárása után is az órán volt. Azóta a zene vezérlést kikapcsoltam. Tegnap jött az órára update, de nem teszteltem, hogy ezt javították-e.
Viszont az aktív edzésnél a takarékos kijelzőn most vibrál az edzés intenzitás színes csíkja. Remek.
-
Qwery
tag
Beneveztem egy Verge-re és meg is érkezett. Egy napos használat után sok véleményem még nincs, pár dologtól eltekintve. A készülékház extrém sérülékeny. Egy nap alatt sikerült egy 2 milliméteres karcot okoznom a szíj felett, pedig nem vertem oda sehova. Szóval egy üvegfólia, esetleg sporthoz egy tok beszerzése javallott.
Pér kérdésem lenne azokhoz, akik már használják egy ideje:
1. a pulzusmérőt be lehet állítani, mint a Bip-ben, hogy milyen idő intervallumokban mérjen? 5-10 perc esetleg, akkukímélés okán. Ilyet se az órában, sem a telefonban nem találtam. Csak egyszeri, vagy "folyamatos" mérést találtam.
2. kikapcsolt állapotban este arra ébredtem, hogy zölden villog a fal, mert (ismétlem kikapcsolt állapotban) ment a pulzusmérő fényei. Power gombra megszünt, majd újra kezdte. Be kellett kapcsolnom és leállítottam a folyamatos pulzusmérért... dehát kikapcsolt állapotban kizárt, hogy mérjen... nem?
3. tényleg ilyen lassan bootol? Vagy csak nekem tűnik örökkévalóságnak, míg beindul?
4. youtube videót néztem telefonon és az értesítések között megjelent az órán a videóhoz tartozó "irányító felület", tekerés etc.. Namost, a videó bezárása és YT bezárása után is eltüntethetetlenül ott maradt. "music remote controller" kikapcsolása után tünt csak el. Ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Könyvajánló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest