- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Visszavittem az órát, sajnos a mindennapi és folyamatos használatra nekem nagy volt (alváshoz is használnám). Mi Band 3 váltotta, folytatva a Mi Band szériát. Még pár napig figyelem a topikot, hátha tudok valamiben segíteni.
-
Criminal017
őstag
tsont: USB-n keresztül is tudsz rá zenét tenni, próbáld meg úgy is, hátha. A Viberes dolgokkal mindig is probléma volt, úgy néz ki ez most sincs másképp. Mintha más értesítési rendszert használna vagy ilyesmi...
snecizero: mikrofont nem tudom, de a hangszóróján lehet zenét hallgatni (
), plusz azt hiszem sportolás közben valamiféle hangutasításokat is ad.
-
Criminal017
őstag
-
Criminal017
őstag
Az ígért képek:
Bocs a rossz fényekért és színekért, a narancssárga jóval sötétebb, nem világít ennyire.
rosszkutya: Stravával nem tudok segíteni. Átlagos felhasználás mellett nekem elsőre 4 nap jött ki, a kütyü pedig a GPS sportolás közbeni használatára 29 órát és/vagy 270 km-t prognosztizál.
hogolyo74: Mind az üzenet, mind a küldője megjelenik, mindezek mellett a reagálásokat is továbbítja Messenger esetén például. Hívást folyamatosan jelzi, a nem fogadottakat is. Az értesítést addig mutatja míg magán az órán ki nem törölted.
-
Criminal017
őstag
Az óra "sajnos" nem Android Wear-t futtat, hanem Amazfit OS-t, így csak az értesítés tényét jelzi, magára az értesítésre/üzenetre nem lehet reagálni.
Hívni lehet vele, nyilván a telefont használja hozzá, hálózatra nem tud csatlakozni az óra, ellenben GPS elé gyorsan talál pozíciót.
Fotót a holnapi nap folyamán küldök.
-
Criminal017
őstag
Megérkezett az óra, egyelőre nagyon tetszik.
Éles a kijelző, fényerő is van elég, az AOD meg csak a hab tortán.Rendeltem kijelzővédőt, reménykedem, hogy addig nem lesz semmi baja, igen lóbálom a kezem...
A töltő elég macerás, szokni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Hardcore café
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 3
- iOS alkalmazások
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest