Új hozzászólás Aktív témák
-
Én kb. 94-ben kialakítottam egy normal.dot-ot, amit azóta reszelgetek. Ebben értelemszerűen benne vannak az általam használt ikonok -- minden, ami fontos, semmi felesleges, minden a helyén. Ennél semmilyen automatikus, gondolatfelismerő ribbon nem lehet jobb.
Ezt hordozom magammal a WinWord 2.0, 6.0, 97, 2000, 2003 vonalon. A 2007-et és a 2010-et kibekkeltem, most viszont az egyik gépen kénytelen vagyok használni, és szenvedek vele, mint disznó a jégen. Sokkal macerásabb, mint a jól bejáratott régi saját. Amellett, hogy személyesen még nem találkoztam olyan emberrel, akinek bejött volna a ribbon, fel nem foghatom, hogy miért ne lehetne legalább választható a hagyományos ikonsor.
Üdv: MaCS
-
AtHoS
nagyúr
Érdekes, hogy időhúzást jelölted meg problémának a ribbonnal szemben
Szerintem a ribbonnak az lenne az előnye, hogy nem kell lenyíló menükben kotorászni, hanem az oda tekert lapon egyből egy kattintással tudod használni a funkciókat. Görgővel odatekerni pedig gyorsabb, mint bármelyik menüt lenyitni.
Szar egérrel/egérpaddal pedig többször is előfordulhat, hogy elhúzod a menü felett, így az szépen lezárul és nyithatod ismét ki.Szóval szerintem a ribbonnak sok előnye van a menüvel szembe. Persze (bár ezt nem tudom megvalósítható-e) ez akkor lenne igazán jó, ha személyre lehetne szabni a kirakott funkciókat.
Mondjuk párszor használtam csak eddig ribbonos office-t, de valahogy ez maradt meg bennem utána
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házimozi haladó szinten
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- Ez a mondat angolul?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Macska topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest