- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.T.CS.
senior tag
válasz kiskaktusz #98 üzenetére
szerintem a héten ez lesz az utolsó hozzászólásom, mivel az apple vs. samu cikknél túl őszinte voltam.
de nem poénból írtam. -
=Mentor=
őstag
Továbbra sem értem miért kell médiafelületet biztosítani az ilyen másolat szutykoknak, amúgy rendkívül szánalmas az aki ilyet vesz, hiszen az eredetire nincs pénze, de mégis "menőzni" akar...
-
erneszt96
csendes tag
na ilyet se vennék
jevcsák
-
RaveForce
veterán
válasz =Mentor= #104 üzenetére
naigen, az már kizárt dolog, h vkinek azért kéne iPhone mert jó használi, v tetszene bárkinek is
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
Graphics
Jómunkásember
Szánalmas ha menőzni akar valaki vele.de nézzzük az ár/érték arányát. Undorom van a Samsung épöl vita miatt mindkét gyártótól.inkább tömöm az ilyen cégek zsebét mint két pöfeteg cég bankszámláját....
Sokkal szimpatikusabb ez a telo a droiddal, erre a hardverre szerintem jól optimalizált ROMokat is lehetne készíteni, mert kezd elterjedt lenni
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
tybsen
addikt
Jaja, en is inkabb ilyesmire gondolok, ha valaki valoban megvesz egy ilyen telefont. Meg valahol vicces is talan, van valami kulonleges benne.
Duliee: profitorientalt mindketto, ezen szerintem nem kell csodalkozni, valahol ertheto, hogy vedik a sajat erdekeiket - ugy ahogy, ha igazuk van, ha nem. Sajnos ilyen a vilag
[ Szerkesztve ]
-
ComptonLA
tag
Az apple távol tartja magát a nagy kínától. Kína morzsánként megenné az apple-t, ha bepróbálkoznának. Meg is érdemli az apple!
-
Petyyyyy
addikt
Legutóbb egy - a gsm boltban nagyon jónak mondott - 4-es másolat volt a kezemben. Azon érződött, hogy inkább kőműves munkára való. => Szörnyen lassú, de jó kemény volt. De ez az ötös replica egész tutira sikerült.
(#108) kaller1: Ezzel egyetértek.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
V.T.CS.
senior tag
válasz Totheground #115 üzenetére
mert így nyomatékosabb.
-
NivoSzaki
tag
-
NGA
addikt
3 méterről simán összekevered vele. A pécsi vásárban is árultak ilyeneket mint a videon, a pasi hadovázott összevissza, hogy a gyerekétől vette el, az meg valakivel cserélte stb. A buszon, metron valaki kezébe simán összekeverhető, bár én autóval járok és nem szoktam más telefonjait figyelgetni, igy nem tudom milyen telefonnal menőzni. Én csakazértis ha menőzni szeretnék, vennék egy nokia 1011-et, és azt venném elő, ha csörög :-) Na ezt nem tudná überelni senki a buszon :-)
-
Peterson_
addikt
Ez mekkora lol.
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Youri
veterán
Egy ilyet be kell szereznem
RTX ON
-
Misua
senior tag
Ezek az elvtársak
[ Szerkesztve ]
-
bordapapa
csendes tag
Az a vicces, hogy meglepően kulturált csájnafónokat gyártanak újabban. Mondjuk mindig ugyanaz a vas van a különböző tokozásokban, de átment már pár a kezemen, és némelyik igen minőségi érzetet keltett, valamint a teljesítménnyel sem voltak problémák.
-
Mantin
aktív tag
na akkor Apple-nél most rájönnek hogy mit is jelent a másolás és bocsánatot kérnek Samsungéktól és persze az 1 milliárd dollárt is udvariasan visszautasítja
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB
-
törölt tag
"Hová tűnt Everman".....
-
ZeroLimit
tag
hát ez komoly android az iPhone szerű telefonon és úgy is nézik mint az IOS
-
ZeroLimit
tag
per lesz biztos tuti 100 %
-
Youri
veterán
Egyesek úgy hüledeznek komolyan, mintha az iPhone megjelenése óta nem jött volna ki 100+ kínai gagyiklón
RTX ON
-
g0n21
senior tag
A zUsa-Kína játék (apple vs klónok) legfelsőbb lépcsőfoka, hogy 2010-2011-ben Kína jelentős mértékű USA-államkötvényt vett (gyakorlatilag kölcsön adott az USA-ak, egy kis kamatért cserébe, ne fejtsük itt ki, h hogy megy ez), gyakorlatilag "résztulaj" az USA-ban. Ha a lassan már nemzeti gyártóvá (értem úgy, hogy Apple/iMinden, mint USA nemzeti termék) Apple nekimenne Kínának, az valószínűleg túlnőne a telefonbizniszen. De ez a féle pereskedés senkinek sem jut az eszébe komolyan, szerintem. (Fordítva megnézném, hogy az Apple-t támadják... )
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
stfeca
csendes tag
A videón miért lászik az Alma a leíráson, az iPhone felirat a készüléken és takarja le az almát az újjával az emberke aki bemutatja?
Ma nem volt egy telefonhívás sem. De holnap kétszer ennyi lesz! (Al Bundy)
-
DJGABI
addikt
Gratulálok ön nyert!
[A klóngyártó perelné az Apple-t, ha az iPhone 5 hasonlít a klónjára]
nem akarom elhinni hogy tényleg meglépnék ezt<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
zord01
senior tag
Ez mekkora flash már... nagyon kemény. Poén lenne, ha ők perelnék az Applet.
Amúgy a Samsung helyében én is csinálnék egy 100%-os Iphone klónt, csak hogy az alma érezze, hogy milyen az, amikor tényleg lenyúlják a dizánjukat. Aztán azt nyugodtan kitiltathatja az alma, a maradék 22-24 modell meg marad a piacon.
***Valaki gyártson már egy normális FeaturePhone-t!!! (9+3 gombsoros, CandBar, vékony, minőségi anyagból, 5+Mp kamera, Wi-Fi, GPS, zene, nagy akksi)***
-
exelsior1
senior tag
Esetleg valakinek nincs ilyen Goophone I5-je? Engem nagyon érdekelne, az állítólagos tudása eléggé pöpec és 60 ezerért már lehet szerezni is, de nagyon megnézném élőben azért, vaktában nem veszek kínai telót, szal ha valaki rendelkezik ilyennel, ill használt már, szóljon
Galaxy S10
-
Mulderpapa
aktív tag
Ennek lehet tudni a pontos specifikációit? Mindenhol mást írnak. Van ahol Tegra 3, 640x900, máshol Cortex A9, 800x480 dual sim... Vagy már a hamisítványt is hamisítják?
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
flori92
csendes tag
válasz Totheground #11 üzenetére
"de az alábbi videón is látható elődje, a Goophone Y5,,
Tehát a videón az elődje, a Goophone Y5 látható. -
törölt tag
Sziasztok.Mi a véleményetek a telefonról? Érdemes megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest