Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.Mi a véleményetek a telefonról? Érdemes megvenni?
-
flori92
csendes tag
válasz
Totheground #11 üzenetére
"de az alábbi videón is látható elődje, a Goophone Y5,,
Tehát a videón az elődje, a Goophone Y5 látható. -
Mulderpapa
aktív tag
Ennek lehet tudni a pontos specifikációit? Mindenhol mást írnak. Van ahol Tegra 3, 640x900, máshol Cortex A9, 800x480 dual sim... Vagy már a hamisítványt is hamisítják?
-
exelsior1
senior tag
Esetleg valakinek nincs ilyen Goophone I5-je? Engem nagyon érdekelne, az állítólagos tudása eléggé pöpec és 60 ezerért már lehet szerezni is, de nagyon megnézném élőben azért, vaktában nem veszek kínai telót, szal ha valaki rendelkezik ilyennel, ill használt már, szóljon
-
zord01
senior tag
Ez mekkora flash már... nagyon kemény. Poén lenne, ha ők perelnék az Applet.
Amúgy a Samsung helyében én is csinálnék egy 100%-os Iphone klónt, csak hogy az alma érezze, hogy milyen az, amikor tényleg lenyúlják a dizánjukat. Aztán azt nyugodtan kitiltathatja az alma, a maradék 22-24 modell meg marad a piacon.
-
DJGABI
addikt
Gratulálok ön nyert!
[A klóngyártó perelné az Apple-t, ha az iPhone 5 hasonlít a klónjára]
nem akarom elhinni hogy tényleg meglépnék ezt -
stfeca
csendes tag
A videón miért lászik az Alma a leíráson, az iPhone felirat a készüléken és takarja le az almát az újjával az emberke aki bemutatja?
-
g0n21
senior tag
A zUsa-Kína játék (apple vs klónok) legfelsőbb lépcsőfoka, hogy 2010-2011-ben Kína jelentős mértékű USA-államkötvényt vett (gyakorlatilag kölcsön adott az USA-ak, egy kis kamatért cserébe, ne fejtsük itt ki, h hogy megy ez), gyakorlatilag "résztulaj" az USA-ban. Ha a lassan már nemzeti gyártóvá (értem úgy, hogy Apple/iMinden, mint USA nemzeti termék) Apple nekimenne Kínának, az valószínűleg túlnőne a telefonbizniszen. De ez a féle pereskedés senkinek sem jut az eszébe komolyan, szerintem. (Fordítva megnézném, hogy az Apple-t támadják...
)
-
Youri
veterán
Egyesek úgy hüledeznek komolyan, mintha az iPhone megjelenése óta nem jött volna ki 100+ kínai gagyiklón
-
ZeroLimit
tag
per lesz biztos tuti 100 %
-
ZeroLimit
tag
hát ez komoly android az iPhone szerű telefonon és úgy is nézik mint az IOS
-
törölt tag
"Hová tűnt Everman".....
-
Mantin
aktív tag
na akkor Apple-nél most rájönnek hogy mit is jelent a másolás és bocsánatot kérnek Samsungéktól és persze az 1 milliárd dollárt is udvariasan visszautasítja
-
bordapapa
csendes tag
Az a vicces, hogy meglepően kulturált csájnafónokat gyártanak újabban. Mondjuk mindig ugyanaz a vas van a különböző tokozásokban, de átment már pár a kezemen, és némelyik igen minőségi érzetet keltett, valamint a teljesítménnyel sem voltak problémák.
-
Misua
senior tag
Ezek az elvtársak
-
Youri
veterán
Egy ilyet be kell szereznem
-
Peterson_
addikt
Ez mekkora lol.
-
NGA
addikt
3 méterről simán összekevered vele. A pécsi vásárban is árultak ilyeneket mint a videon, a pasi hadovázott összevissza, hogy a gyerekétől vette el, az meg valakivel cserélte stb. A buszon, metron valaki kezébe simán összekeverhető, bár én autóval járok és nem szoktam más telefonjait figyelgetni, igy nem tudom milyen telefonnal menőzni. Én csakazértis ha menőzni szeretnék, vennék egy nokia 1011-et, és azt venném elő, ha csörög :-) Na ezt nem tudná überelni senki a buszon :-)
-
NivoSzaki
tag
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
Totheground #115 üzenetére
mert így nyomatékosabb.
-
Petyyyyy
addikt
Legutóbb egy - a gsm boltban nagyon jónak mondott - 4-es másolat volt a kezemben. Azon érződött, hogy inkább kőműves munkára való. => Szörnyen lassú, de jó kemény volt. De ez az ötös replica egész tutira sikerült.
(#108) kaller1: Ezzel egyetértek. -
ComptonLA
tag
Az apple távol tartja magát a nagy kínától. Kína morzsánként megenné az apple-t, ha bepróbálkoznának. Meg is érdemli az apple!
-
tybsen
addikt
Jaja, en is inkabb ilyesmire gondolok, ha valaki valoban megvesz egy ilyen telefont. Meg valahol vicces is talan, van valami kulonleges benne.
Duliee: profitorientalt mindketto, ezen szerintem nem kell csodalkozni, valahol ertheto, hogy vedik a sajat erdekeiket - ugy ahogy, ha igazuk van, ha nem. Sajnos ilyen a vilag
-
Szánalmas ha menőzni akar valaki vele.de nézzzük az ár/érték arányát. Undorom van a Samsung épöl vita miatt mindkét gyártótól.inkább tömöm az ilyen cégek zsebét mint két pöfeteg cég bankszámláját....
Sokkal szimpatikusabb ez a telo a droiddal, erre a hardverre szerintem jól optimalizált ROMokat is lehetne készíteni, mert kezd elterjedt lenni
-
-
erneszt96
csendes tag
na ilyet se vennék
-
=Mentor=
őstag
Továbbra sem értem miért kell médiafelületet biztosítani az ilyen másolat szutykoknak, amúgy rendkívül szánalmas az aki ilyet vesz, hiszen az eredetire nincs pénze, de mégis "menőzni" akar...
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
kiskaktusz #98 üzenetére
szerintem a héten ez lesz az utolsó hozzászólásom, mivel az apple vs. samu cikknél túl őszinte voltam.
de nem poénból írtam. -
-
erneszt96
csendes tag
bezzeg ezt a céget nem perli be
-
Xero
nagyúr
Még mindig ügyesek.
-
prolad
addikt
Másolat-e avagy sem,a hátlap nagyon tetszik.
-
Dany007
veterán
Na tessék.
Remélem ezeket is szarrá pereli majd az Apple!
Lehet ezt a videót / képet meg kéne mutatni az Apple fanboyoknak hogy lássák mit is az igazi másolás!Mert ehhez képest a Samsung sehol nincsen...
-
Skynet258
veterán
Fú de jó kis gép, akarok egy ilyet!
-
isti84
csendes tag
Must have!
-
válasz
DarknessHope #70 üzenetére
+1
-
Kemény ,csak nem értem a DongoDroiD logót a hátulján ha nem HoniCombbal jön
Amúgy kéne ez is, meg a fentebb linkelt MiniPad is pofás, ennyi éljen Kína, Apple meg menjen a szabadalmaival az Déli-sarkra, és perelje be a pingvineket is ,mert Linux kernelt használnak.....
-
nggabi
félisten
válasz
hallerlaller #35 üzenetére
-
leslie_smith
aktív tag
Nem értem miért,de a videó mikor csomagolta ki én 4S feliratot láttam.
De a képen a dongós droid nagyon jó.Ilyen egy igazi ájfon.
-
aAron_
őstag
Videóban 0:16 "iphone 4s"
-
törölt tag
Másolatnak se jó ugyanis az új iphone 5-be alulra került a 3.5-es csatlakozó,és egyedi töltőcsatlakozót kapott.
Itt van egy videó alul 2 pecnél látható.
-
DeathAdder
veterán
Jobb mint az eredeti
-
bagkri01
őstag
válasz
Totheground #53 üzenetére
Létezik olyan, hogy értő olvasás általános iskolában. Tehát ki is a hülye?
-
na igy kell másolni...igaz ez előbb kijött mint az uj alma.....
-
stbtamas
aktív tag
Ha így fog kinézni az új iPhone, akkor remélem be fogják perelni az Applet a lopásért
-
V.T.CS.
senior tag
úgy látszik az usa-ban azt védetnek le amit akarnak.
anno le kellet volna védetni pl. az oldalsó hangerő szabályozó gombot.
én már semmilyen apple féle szabadalmi "háborún" nem tudok fennakadni.kaller1: amúgy mi a gáz a freemail-el? én pl. gmail-ről sokszor nem tudok rá mail-t küldeni, simán visszadobja.
-
Möhe
addikt
"premier előtti iPhone másolat" pfff
az epöl szerint a samu egész eddig ilyent csinált,mi ebben a hír érték? -
kaller1
veterán
A videóban nem a Goophone i5 szerepel. Szerintem.
-
irgum
addikt
Elég nagy baj volna, ha tényleg így nézne ki. A bemutató amit úgy várunk sz@rt se érne. Nagyon bízok benne, hogy valami ütősebb külsővel lepnek meg minket!
-
blade zte
őstag
Kínai berkekben is gagyis hardvere van.mtk 6575 helyett minimum 6577-et alkalmaznak(ne gondoljátok, hogy drága),de még ilyen procinál is 1gb ram szokott lenni az idötálló.Képernyö is szokott lenni 1280x, az legalább egy korrektebb alkatrész.De a kamera
.Még a 600mhz-s mtk telefonok is minimum 8mp-s kamerát kaptak(persze az utolsó darabok)
Max 100 dolcsit ér.Ja és ez a goophone y5 iphone 4s másolatnak csak kinézetben alakított változata.A másik másolat ami készül, az legalább szinte egyenlö az iphonnal:
[link]
Ez inkább megérdemelne egy hírt.De ha az i5-öt 50 dolcsiért adják , még rekordja is lesz.(de az azért jel, hogy a gs3 klónokból eddig sokkal csúcsabbak érkeztek, mint bármeik iphonebóla)
-
Löncsi
őstag
Poophone... nagyon kemény copycat.
-
erdoke
titán
Soha nem mondtam, hogy összekeverném, bár volt már olyan, hogy alaposan meg kellett néznem valaki kezében, hogy az tényleg nem fehér 3GS.
Dizájn nyúlásnál van egy határ, amit az eredeti alkotó elvisel, és van egy másik, amit a jog. Sőt, utóbbi jogrend szerint el is tér, ahogy az is, miként tudod levédeni a saját termékeid (remélhetőleg) jellegzetes külsejét. Szerintem a törekvés a lényeg, ha látod, hogy próbál egy gyártó különbséget tenni, eltérő dizájn elemeket alkalmazni, még azt is elfogadod, hogy összességében azért eléggé hasonlít. Ha pont az ellenkezőjét tapasztalod, akkor perelsz.
(#54) pszili8
Ez jó dolog, tapsikolni kellene? -
georgooo
csendes tag
Egesz vallalhato, legalabb android van rajta nem pedig MTK mint a tobbi fake ipone-on
-
pszili8
aktív tag
Csak nekem tűnt fel,hogy a videóban egy eredeti iPhone-t és egy klónt váltogatnak?.Ha Kínában perelnének,kb vissza is vitorlázhatnának Amerikába.
-
NivoSzaki
tag
Hamarosan megjelennek a 28 nm -es négymagos MTK chipek is nyami
-
RaveForce
veterán
válasz
Totheground #11 üzenetére
értőolvasással vannak bajok..
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #48 üzenetére
ilyet biztos nem lehet majd kapni a váci utcában 20-ért.
-
GeneraL_XTX
veterán
Itt az új generációs gipsy-modell
-
mathaus=)
senior tag
Ez az eddigi legértelmesebb iphone klón.
Durva h h átalakitottak egy droidot.
-
Ace owner
addikt
válasz
hallerlaller #31 üzenetére
Az ainol cuccaik viszont jók..
-
kiskaktusz
addikt
Lolka..
-
Ricardo
titán
válasz
sing1ep1ayer #34 üzenetére
Vigyen el a devla ha nem igazi áj5 tesó
-
Dante32
tag
Ezt szankcionálni kellene,még,ha jól néz ki akkor is.
-
cbr688
senior tag
ezen a videón is látszik micsoda mocsok gagyi...nem akarom védeni az apple-t,de sokkal többet ér!
-
valaki654
tag
válasz
iNote inkább
-
B1T3
addikt
válasz
A második inkább a Note-ra hajaz erősen.
-
MontyCrew
senior tag
de eskü jól néz ki
-
DJGABI
addikt
válasz
Totheground #26 üzenetére
A videóban lévőn, még próbálja is takargatni (minek). szerk: Ja ok, a szövegben már keverve van az i5 meg a y5...
-
CHIPman
nagyúr
Ha MTK6577 van benne, akkor még van is létjogosultsága ilyen felbontással. A spec alapján vagy MTK6575 vagy 77.
-
Daniford
tag
Megvan a B-terv ha túlságosan húzós lesz az új almafón ára
-
Toobee
veterán
Csibészes
-
bok92
addikt
Nem semmi...
-
PR0JECTNR56
addikt
A Samsung az eddigi összes ügyével ártatlan ministránsgyermek, ehhez a produktumhoz képest.
-
DJGABI
addikt
Hmmm mondjuk a videón pont nem olyan a hátlap mint a képen...
[link] Droid vissza gomb meg menü gomb nélkül... Elég érdekes lehet használat közben
Mondjuk akinek csak az számít hogy alma logó legyen rajt simán megéri ezt a ~40k-t, a Java-s klónoknál legalábbis tuti jobb.
-
vicze
félisten
válasz
Pistiboy88 #13 üzenetére
Semmi egyedi nincs benne, tucatnyi iOS skin van, csak gyárilag felraktak egyet.
-
csaabz
őstag
Űrgolyhók rulez!
-
Ricardo
titán
Érdekes lenne, ha az új iPhone így nézne ki, mert akkor minősülhetne másolatnak, lévén ez volt előbb piacon
-
Cyberpunk
félisten
Na kérem ez a másolás, nem az amit a Samsung csinált.
-
Totheground
addikt
A videón hol az osztott hátlap, nagyobb kijelző és kicsi dock és alsó jack? Ok, hogy a fotón csak az osztott hátlap látszik, de a videón az sincs.
-
kcsa
veterán
Ha nincs még oltalom alá véve, még az is megtörténhet hogy a nyúl viszi a vadászpuskát
-
saelin
veterán
Ez kereskedelmi forgalomba is kikerül?
Mert ha igen az applő vérszemet kap...Az a dongódroid tetszik. :-)
-
muratomi1
senior tag
Tök rajul néz ki
én elfogadnám
-
Beri78
őstag
szuper kis hátlap
-
Izzé
őstag
Pár hét múlva perelheti az Apple-t!
-
pezs89
tag
-
Samsung+C -> Samsung+V
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Előzetes formatervek alapján készítette el az új iPhone másolatát a Goophone.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest