- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chabusch
tag
Szerintem van összefüggés. Tegyük fel, hogy a cache mérete X, ami lehetővé tette a mozdulatlan kijelzőn található kép-csempék tárolását. Így amikor visszanyitottam a progit, az utolsó képet láttam adatforgalom nélkül.
Most a megjelenítés módja megváltozott, 100-szor kevesebb adat kell ugyanakkora terület lefedéséhez, ergo ugyanaz a cache 100-szor akkora területet képes lementeni. Azaz a cache elegendő a teljes megtervezett útvonal tárolására. És még egy rakás, tágabb értelemben vett szomszédos terület tárolására is. Így amikor visszanyitom a programot, az egész útvonalat és tágabb környezetét is látom adatforgalom nélkül.
Ez persze csak egy feltételezés, de megalapozott, mert úgy szólt a hír, hogy a már meglátogatott területek, megtörtént keresések, tervezések lesznek láthatóak offline módban. Azaz ezek az adatok ott maradnak a cache-ben, és sok fér oda az új megjelenítés miatti alacsonyabb méret miatt.
De persze lehet, hogy valódi offline módról lesz majd szó, azaz bejelölöm, hogy töltsd le Magyarországot, ami lejön 10MB-ban, majd ezt követően max. a frissítés miatt megyen online-ra. A cikk viszont nem erre utal.
-
chabusch
tag
válasz
tom956ster #6 üzenetére
Arra én is kiváncsi vagyok, mert mérsékelt formában most is működött az offline mód. Megnéztem wifi-n a címet és az útvonalat, majd útközben a memóriában maradt részeket meg tudtam nézni adatforgalom nélkül is. Általában a célállomást nézve lőttem ki a Maps-et, így ez a részlet maradt a programban.
Azt gyanítom, hogy miután a térkép memóriaigénye csökkent, csak annyi történt, hogy nagyobb térképrészlet marad a memóriában, így ezt mostantól éremes offline mode néven fícsörként reklámozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest