Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Én is rögtön váltottam Spotify-ról. Szimpatikusabbnak tűnik, ráadásul proxy-val sem kell trükközni.
Ami tetszik:
- Alap változat ingyenes, de én személy szerint annak nem nagyon látom értelmét, FLAC-en kívül nem nagyon tárolok már zenét
- 2000 Ft/hó korlátlanul bármilyen és bármennyi zenét hallgathatok iPhone-on, PC-n is, első 30 nap ingyenes miután megadtad a kártya adatokat
- Működik itthon is trükközés nélkülAmi nem tetszik:
- Felület nem az igazi még, főleg PC-n
- Nincs rendes program Windowsra, böngészőből fut -> nem működnek a billentyűzeten a média gombok (próbáltam a programokat amik állítólag mennek, de a logi billentyűzetemmel sehogy nem működött)
Szóval jó lenne médialejátszóként is kiadni, vagy beépíteni chrome-ba valahogy egy modulként, hogy pl. játék vagy más közben ne kelljen állandóan átváltani arra a böngészőablakra amiben fut. Nagyon kényelmetlen.
- Állítólag 320kbps-ban streamel, ami jobb mint pl. a Spotify streamje, de gyakorlatban, főleg mikor ilyen egyedi rádiót hallgat az ember, sokszor valami nagyon botrányos minőségben dob be 1-1 számot. -
motor1
csendes tag
Én eddig a spotify-t használtam, havi 10 euroert kapok offline 3333 db zeneszámot, amit letölthetek. Minden gépemen hallgathatom, DE!!!!! Csak egyen egyszerre! Tehát ha ugyanazzal az accounttal bejelentkezik a feleségem, és elindít valamit, nálam azonnal leáll! Rohadt idegesítő, havi 10 euroert már igazán elvárhatnánk, hogy menjen egyszerre minimum 3-4 gépen!
Ha ezt a google engedi, engem rögtön megvettek!!! -
daniel909
addikt
válasz
maggi1886076 #35 üzenetére
szerintem főleg a gugli érdeke h elérje az ios felhasználókat. mivel az neki pénz. plusz ugye az itunes radio nincs mindenhol, szóval ez kihagyhatatlan ziccer részükről.
-
nord_
veterán
válasz
maggi1886076 #35 üzenetére
Téged se az eszed fog a sírba vinni.
-
maggi1886076
addikt
gapps után már a play music is kell? maguknak nem képesek csinálni vmit, csak lopnak?
-
falijja
őstag
Na kezd már lassacskán behódolni....
-
Xero
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #20 üzenetére
Gyakorlatilag igen, annyi különbséggel, hogy nem a saját librarydből építkezik, hanem a teljes store kínálatból.
PL:
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
zsirfecske #12 üzenetére
Csak ha Google-buzi és/vagy felengedi a telefonjára a trágya szoftvereiket (most éppen a telibevert Authenticator appjuk miatt vagyok rájuk rettenetesen morcos). Minden más esetben érdemes megvárni az iTunes Radio-t.
-
Xero
nagyúr
Eddig is volt 3rd party megoldással, vagy böngészőből.
Én használom a Play Musicot és a Match-t is (US accounttal).
Az előbbit leginkább backupnak tartom fenn, míg utóbbiból is inkább a rádiót használom, illetve on the go, ha eszembe jut valami új album ami nincs az iPodon, azt tudom streamelni telefonon keresztül a kocsiban.Mind a két megoldás jó, de mind a kettő más aspektusból jó ingyenes vonalon. A Play nyilván kiváló backup ingyenesen, míg az iTunes Radio nagyon jó streamet nyújt ingyenesen. Nyilván ez utóbbi egyelőre US accounttal, de nem kell szerintem sokat várni, hogy magyar accounttal is elérhető legyen.
-
zsirfecske
addikt
akkor ezek szerint van létjogosultsága, és a mezei ios user elgondolkozhat rajta?
-
Polllen
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
De én nem az usában élek.
nord_
Nem csak saját zene streamelését adja a google legjobb tudomásom szerint, hanem minden a boltban található zene streamelését. Ezt az itunes jelenleg nem, csak a deezer.A rádió és a saját magad által összeválogatott zenék azért más kategória.
-
nord_
veterán
-
nord_
veterán
-
saelin
veterán
De ott már van itunes az nem tud ilyet?
-
Polllen
nagyúr
Ez már valami!
-
C$abi
aktív tag
Lehet hogy hülyén hangzik de valaki el tudná magyarázni hogy ennek a google play music "korlátlan zenehallgatása" mit is tesz ki?
-
Logeeen
senior tag
Androidosodik az iOS?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest