- Yettel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
danieltailor #63 üzenetére
Azért azt a többi gyártó meg tudta oldani, hogy nagy kijelző ellenére is használható legyen egy kézzel. Valamilyen segéd mindenkinek van. Az iPhone amióta nagyobb telefonokat is gyárt úgy segít, hogy lejjebb viszi az ikonokat, hogy könnyebben elérd a fentebb lévőket. A Huawei/Honor páros lebegő gombot ad, amit megérintve a négy ikont hozza elő. (Vissza, Home, Futó alkalmazások, a negyedikre nem emlékszem már) stb..
Sipy kollégádnak a példája pedig valóban nagy volt, nagy marhaság, ugyanis nem azt írta a cikk szerzője, hogy a konkurensek a felsorolt dolgok mindegyikével rendelkeznek, hanem azt, hogy ebben a kategóriában már nem elég jónak lenni, hanem nem árt, ha tud valami különlegességet. Így a Samsung edge kijelzője, az iPhone 7 Plus és a Huawei/Honor duplakamerája, a G5 moduláris lehetőségei. Az iPhone ilyen példában való említése meg már csak azért is hülyeség, mert neki a másik különlegessége maga az iOS. Más telefont nem tudsz vásárolni, amin ez a rendszer fut, Androidból viszont van választék bőven a Mate-től a Galaxy S7 edge-ig. Ezek pedig egytől egyig kiváló telefonok. Nem rossz mobil ez, sőt, nekem kifejezetten tetszik, leírtam már a véleményem róla, de azért elájulni sem kell tőle. Ahol ki lehet használni az asszisztenst, ott ez egy jó alternatíva a többi Androidos telefon mellett.
Más:
Azt viszont nem értem miért kell kiakadni azon, hogy az asszisztens nem beszél magyarul, egy telefonról sem tudok, de autóról sem, aminek a hangvezérlése beszél magyarul, nekem például igényem sincs rá, az iPhone-om tökéletesen megérti, az esetek 90%-ában, hogy mit kérek tőle. Nem azt jelenti, hogy perfekt angolul kell beszélni ahhoz, hogy megértse a telefon a parancsot. Középfokú angolja pedig azért szerintem a többségnek van, de ehhez még az sem kell. -
Scrydhan
senior tag
válasz
Egyetértek sok mindennel, minusz az egykezes móddal. Bocsásd meg bűnöm ha szeretném a villamoson is használni és otthon is kényelmesen videókat nézni. De nem érted mi a baj szerintem. Az a legnagyobb baja kb mindenkinek hogy drágább mint egy mate 9 vagy s7 de azok adnak minden nap érzékelhető extrákat. A pixel semmi hardveres extrát nem ad, OP3-mon meg már így is fél éve megy a google asszisztens nagyszerűen.
-
dolphy17
tag
válasz
Te sem szeretsz többet kapni kevesebb pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged