- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Den Hadnagy #159 üzenetére
Jah azt hittem neked is 5X-ed van.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Den Hadnagy #157 üzenetére
Mikor vetted? Én tavaly április elején vettem 84 ezerért, azaz közel egy éve
Na ennyit bőven megért az 5X. Ehhez mérten a Pixel jelenleg nagyon nem ér számomra háromszoros árat csak azért mert fém és üveg a külseje meg picit fürgébb. A 6P akkoriban volt 150 000, így nagyjából a Pixel XL-nek is ennek a környékén kellene lenni.
-
Just486
senior tag
válasz
Den Hadnagy #138 üzenetére
Jelentkezek, mint régi Nexusos. Inkább vettem ennyi pénzért Pixelt, mint ugyanennyiért a Samsung / Sony / LG / HTC, aktuális szutykát, ahol a rendszerfrissítések egy év elteltével le vannak tudva, és ha akár platformfrissítést, akár a gyártó ocsmány skinjének az új verzióját akarod, veheted meg az új csúcsmodellt mégegyszer annyiért.
Szerintem aki flagship droidot akart, annak eddig se volt semmi választása, mivel ha nem Nexust vesz, oda köt ki, hogy két év múlva maximum csak folyathatja a nyálát az aktuális verzió újdonságaira, javításaira.
Másik előkerülő opció, amivel eddig nem nagyon kellett számolni, mert a Nexusok ára aránylag jó volt, hogy egyszerűen venni kell egy kínai vanilla valamit, (pl. Oneplus) aminek ha nem is garantált a frissítése, egy Pixel árából másfél évente háromszor lecserélem és ezzel a frissítés le van tudva. A következő vásárlásomnál már lehet ezt is figyelembe kell venni.
Nem tudom hányan vannak ezzel még így - lehet nem sokan - de nálam ma egy telefon értékének túlnyomó részét a szoftvertámogatás adja ki, a furfangos marketingcsapat által kitalált gyökérségek hidegen hagynak. Nem kell hajlított oled, káva nélküli lekerekített képernyő, 4gb ram, vízállóság, (képszerkesztés miközben fényképezel, - új LG ugye.) stb. Persze nem baj, ha tudja a felsoroltakat, de nem mérvadó. Legyen minél tovább naprakész, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Revolut
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xbox tulajok OFF topicja
- C++ programozás
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged