Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
Den Hadnagy
üzenetére
Jah azt hittem neked is 5X-ed van.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Den Hadnagy
üzenetére
Mikor vetted? Én tavaly április elején vettem 84 ezerért, azaz közel egy éve
Na ennyit bőven megért az 5X. Ehhez mérten a Pixel jelenleg nagyon nem ér számomra háromszoros árat csak azért mert fém és üveg a külseje meg picit fürgébb. A 6P akkoriban volt 150 000, így nagyjából a Pixel XL-nek is ennek a környékén kellene lenni. -
Just486
senior tag
válasz
Den Hadnagy
üzenetére
Jelentkezek, mint régi Nexusos. Inkább vettem ennyi pénzért Pixelt, mint ugyanennyiért a Samsung / Sony / LG / HTC, aktuális szutykát, ahol a rendszerfrissítések egy év elteltével le vannak tudva, és ha akár platformfrissítést, akár a gyártó ocsmány skinjének az új verzióját akarod, veheted meg az új csúcsmodellt mégegyszer annyiért.
Szerintem aki flagship droidot akart, annak eddig se volt semmi választása, mivel ha nem Nexust vesz, oda köt ki, hogy két év múlva maximum csak folyathatja a nyálát az aktuális verzió újdonságaira, javításaira.
Másik előkerülő opció, amivel eddig nem nagyon kellett számolni, mert a Nexusok ára aránylag jó volt, hogy egyszerűen venni kell egy kínai vanilla valamit, (pl. Oneplus) aminek ha nem is garantált a frissítése, egy Pixel árából másfél évente háromszor lecserélem és ezzel a frissítés le van tudva. A következő vásárlásomnál már lehet ezt is figyelembe kell venni.
Nem tudom hányan vannak ezzel még így - lehet nem sokan - de nálam ma egy telefon értékének túlnyomó részét a szoftvertámogatás adja ki, a furfangos marketingcsapat által kitalált gyökérségek hidegen hagynak. Nem kell hajlított oled, káva nélküli lekerekített képernyő, 4gb ram, vízállóság, (képszerkesztés miközben fényképezel, - új LG ugye.) stb. Persze nem baj, ha tudja a felsoroltakat, de nem mérvadó. Legyen minél tovább naprakész, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na ennyit bőven megért az 5X. Ehhez mérten a Pixel jelenleg nagyon nem ér számomra háromszoros árat csak azért mert fém és üveg a külseje meg picit fürgébb. A 6P akkoriban volt 150 000, így nagyjából a Pixel XL-nek is ennek a környékén kellene lenni.