- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
És mivel jobb folyton naprakésznek lenni ha alapvetően butítva van a szoftver egy gyártós telóhoz képest? Kérdezem ezt nexus tulajként. Maximum érzésre jó az is mint másnak a 6 GB RAM meg a dupla kamera(na jó az LG esetében ennek még haszna is van). Nem annyira bonyolult megérteni, hogy mások vagyunk más igénnyel. Felesleges indulatosan szutykozni más telefonokat mert ugyanannyi joggal szutkozhatják le a Pixel-t ami csak azért drágább mert fel akar nőni a nagyokhoz árban, kb nulla extrával a fedélzeten. Nem vagyok ellene ne érts félre nekem sem véletlenül van Nexus-om, de leszutykozni más gyártók telefonjait az önigazolás kedvéért nem túl okos dolog.
Gondolkodtam én is a Pixelen az 5X után, de igazából semmi extrát nem adna ahhoz képest, még a kiemelkedően jó kamerájától sem áll távol az 5X-em kamerája. Nincs ok amiért ennyi pénzt kifizessek bárhogy töprengek rajta, mert igazából a naprakész rendszerrel sokat nem érünk hisz a stock android butább mint mondjuk egy EMUI vagy egy UX.
Meg az a támogatási ciklus sem olyan hosszú. 2 év + 1 év biztonsági mentés (bár az 5X esetében már erre sem fogadnák). Utána root-olhatod ha új verziót akarsz, de ezt ugye más telóknál is meg lehet tenni.
Így a következő telóm már nem Stock android-os lesz mert árban már nagyon nem reális amit elkérnek ezekért a telefonokért. Valószínűleg G6 lesz az 5X utódja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest