- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAPZC96
csendes tag
válasz
ghiottone #168 üzenetére
Köszönöm szépen hogy megértetted mi is a bajom ezzel a telefonnal.(Miui-emui stb )
Azoknál semmit nem kell farigcsalni szerkeszteni letölteni.Ott van beállítod ahogy tetszik és kész.
Itt maga a rendszer külsős appokkal nélkül vagy play stor-os appok nélkül semmit nem ad.
De megoldódott a dolog és már el is adtam úgyhogy igazából elnézést ha valakit megsertettem. Nem volt szándékomban a telefont gyalazni, egyszerűen csak leírtam a véleményem. -
GAPZC96
csendes tag
Írtam hogy nem akarok semmiféle launchert.
Az iPhone sem testreszabható éppen ezért hasonlitottam ezt a telefont az ios-hoz.
Utána néztem több helyen is de sehol nem találtam ikon formák változtatásra megoldást csak ha valami külsős appot töltők le hozzá.
Amúgy, az első mondatom volt: sokaknak nem fog tetszeni az amit írok...
És ha már csak 2 embernek segítek akinek fontos a testreszabhatósag és nem a kijelző időn kattog meg hogy mennyit tud kihozni a telefon akksival , akkor jó ha ezekkel is tisztában van.
Célom nem a vita generalasa, és akit ezek a célpontok nem érdekelnek azoknak jó választás ez a telefon.
De semmi pro és kontra hogy ez meg ez a készülék azért jobb mert...
Egyszerűen le írtam a tapasztalom . -
GAPZC96
csendes tag
Valószínűleg most sokan le fogtok oltani de állok elébe. A mai nap folyamán került hozzám egy vadi új pixel 6.
Hát nem tudom sokan oda vannak ezért a rendszerért mert hogy milyen flottul működik.
Az lehet de hogy még egy ilyen puritán op.system nincs a világon az biztos.
Az értesítések nem működnek csak egy pöttyel jelzi azt H számmal jelezze eselytelen.
Az ikonok formáját nem lehet módosítani ez a gagyi jellegű kör és ennyi.
A kezdő képernyő elosztása egyszerűen vicc 5x5 4x5 3x3 ennyi
Ahhoz hogy bármit is tudj változtatni egy launchert kell letölteni de 630 euróért nem akarok launchert.
Ennyi erővel egy iPhone-t is vehettem volna kb annyi ezen is a személyre szabhatosag mint az iOS rendszeren.
Persze tudom ezt nem azért veszik H személyre szabható telefonom legyen de ez akkor is vicc.
Igazából 4a után (amiben szintén csalódtam 2 nap után el is adtam ) akartam adni még egy esélyt a pixelnek hátha a 12es droid már személyre szabhatobb. Hát nem meg rosszabb mint a 11es rendszer volt.
Azoknak akik ilyen telefont szeretnének vásárolni remélem egy kicsit segítettem.
Nem szerettem volna senkit megbántani ez csak egy vélemény volt.
UI: 1 napos pixel 6 eladó számlával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Revolut
- Micro Four Thirds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged