- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
válasz
Point invent #47 üzenetére
elég erős kijelentés. mármint nem kétlem hogy neked volt egy ilyennel tapasztalatod, de ez alapján kijelenteni hogy csak akkor vegye ha szereti ha lefagy és túlmelegedik mintha ez valami általános típushiba lenne, hát...
nekem most egy éves, iszonyú stabil, nemhogy le nem fagyott soha de egy akadása nem volt, melegedés terén pedig mindig meglep hogy mennyire nem melegszik. hozzáteszem, én soha nem játszottam rajta, hírolvasás social media, böngészés stb azaz nem vagyok egy olyan aki nagyon megizzasztja a telóját, de még gyorstöltésnél se melegszik.
persze lehet mondani hogy én voltam szerencsés de benne vagyok magyar és külföldi pixel csoportokban is, soha nem hallottam ilyenről hogy túlmelegedne vagy lefagyna (wtf) szóval inkább te fogtál ki egy rossz vételt, miért nem éltél a garanciával?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik idei referenciamobil is méretes, de felnőtt a feladathoz a legjobbak ellen?
- DOOM - The Dark Ages
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xbox Series X|S
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest