- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlaci888
aktív tag
Megvettem a Pixel 6-ot, eljutottam a root-olásig, Magiskkal és VoLTE-ig, ami úgy tűnik működik is.
A Google Pay-el nem boldogulok, Magisk hide, a 2 szükséges modul: MagiskHide Props Config 6.1.2 és Universal SafetyNet Fix 2.2.0 felrakva és a Pay megadva mint ami elöl rejteni kell a rootolást. A Pay-ben beállítva a kártya, amit aktivál is de azt mondja Nincs beállítva.
Mellékelek 2 képet.
Tudsz esetleg segíteni?
Laci -
Foley101
tag
Köszi a választ! Igazság szerint még nem tudom érdemes-e belevágni. Közben véletlenül találtam egy leírást, ez lehet, hogy az amit Te is csinálsz?
[link]
Lehet a Te megoldásod egyszerűbb.Számomra egyébként az 5G nem léte kevésbé érdekes, ami fájóbb, hogy a VoLTE hiány miatt a hanghívás 3G alatt fut, sőt ahol meg nincs 3G lefedettség, ott meg gondolom csak 2G-vel megy. Kiváncsi lennék egy statisztikára (ami nyilván nincs), hogy hányan használják a telefonukat VoLTE nélkül Magyarországon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik idei referenciamobil is méretes, de felnőtt a feladathoz a legjobbak ellen?
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest