- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackdog
csendes tag
Sziasztok! Tudtok olyan helyet, ahol meg lehet tapizni, nyomkodni egy Pixel 6-ost?
-
blackdog
csendes tag
Köszi!
Hát nem tudom... Nekem is Yettelem van, de azért akkor is, na... Az elmúlt 2 évben vettem rokonságnak és kezelem őket: Xiaomi 11 Lite, Huawei P30 Lite és van a jó öreg HTC U12+-om. Ilyen hibák, mint amikről írnak/írtok, mint ujjlenyomat lassú, dobálja a hívást, ... nincs egyiken sem.
Tanácsatalan lettem, de tudom a döntést nekem kell meghoznom. -
blackdog
csendes tag
Megint egy láma kérdés, bocs érte:
Az miért van, hogy egyes boltoknál az értékeléseknél írja valaki, hogy dobálja a telefonhívást ezért használhatatlan, mások meg egyszerűen agyondícsérik és semmi ilyesmiről nem írnak?
Ez talán szolgáltató függő? Vagy túl régi simmel próbálkoznak? Esetleg akik írták ezt nem frissítették le a telót és ezt már javította a google? Esetleg egyedi jelenségekről van szó? -
blackdog
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Pixel 6 vásárlásán. Megnéztem ezt a tesztet róla: https://www.youtube.com/watch?v=THgSnkO8ce8
Kicsit meglepett, hogy nem lehet eltűntetni a telón alján a google kereső sávot és a tetején az órát. A kérdésem az, hogy azért ugye lehet másik launcher-t rakni rá, ugye?
(ugyanígy meglepett, hogy nincs benne arcfelismerés, hogy az ujjlenyomatolvasóhoz először be kell kapcsolni?...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest